2777
2789

براون 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلیدی بروان

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

مارک فیلیپس اصلیشو بگیر حدودا دو تمن سه تمن در میاد اما عالیه ، مارک براوون خوبه اما فقط موهای بلند میگیره مارک فیلیپس موچینای بزرگ و کوچیک داره موهای ریز و بلند میگیره 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

برون عزیزم اگر هم اطراف کردستان اینجور جاها هستید بگیرید که اصل هستش یا فیلیپس البته فیلیپس غیر طرف کردستان نمیتونید اصلش رو پیدا کنید اما برون رو آشنا داشته باشید میتونید هر جایی پیدا کنید

اگر هم بتونید برون مدل دستی که اندازه کف دست هستش پیدا کنید خیلی بهتر از این مدل جدیدها که مثل ماشین ریش تراش مردها وسه تیغها هستند( از نظر شکل ظاهری میگم)

مارک فیلیپس اصلیشو بگیر حدودا دو تمن سه تمن در میاد اما عالیه ، مارک براوون خوبه اما فقط موهای بلند ...

من چندین سال براوون دارم بالای14سال تمام موهای ریز رو میگیره اصلی اینا کردستان هستش بانه ومریوان البته براون رو میشه هرجایی آشنا دارید اصلش پیدا کرد اما فیلیپس اصلا فقط طرف کردستان وبانه ومریوان اصلش هستش تمام وسایل برقیش اما خب مشهد هم آشنا داشته باشند یا شمال هم فیلیپس اصلی از کردستان یعضی ها میارند