2777
2789
برون عزیزم اگر هم اطراف کردستان اینجور جاها هستید بگیرید که اصل هستش یا فیلیپس البته فیلیپس غیر طرف ...

یه مدلش گرده یه مدلش درازه منطورتون کدومه؟ اسم دقیق مدلشو نمیدونین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدلش گرده یه مدلش درازه منطورتون کدومه؟ اسم دقیق مدلشو نمیدونین؟

اونا که درازه نه نگیرید میدونید خوش دست نیستند واذیت میشید مخصوصا که برای اولین بار میخواهید استفاده کنید عزیزم

مطمینین این قیمته؟

من 7  ماه پیش خریدم از گناوه یک میلیون و هفتصد 

بازار شهر خودمون گفت سه تمن گناوه ارزون تره 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

برا شما اصلاح صورته یا بدن؟

هر2تاش اما اصلا برای صورتم استفاده نمیکنم وشما هم نکنید عزیزم بهترین چیز برای صورت بندانداختن هستش هر3یا4ماه هم وکس خانمی بند خیلی برای پوست خوب هستش بین30تا40روز

اما اگر موی زائد دارید زیرچونه یا سبیلهاتون با همین دستگاه بگیرید چون از ریشه درمیاره کم کم نازک میشند ودر نمیادش

شاید باور نکنید اما من خیلی جاهام دیگه مو نداره اصلا گلم

هر2تاش اما اصلا برای صورتم استفاده نمیکنم وشما هم نکنید عزیزم بهترین چیز برای صورت بندانداختن هستش ه ...

وای چه خوب 

نه اخه من پوستم به بند حساسیت میده مجبورم

برا شما اصلاح صورته یا بدن؟

بعد هم میتونید بعد اپیلیدی مخصوصا اگر زیرچونه وسبیلهاتون موهای زائدضخیم دارید پمادسیاه از داروخونه بگیرید وبزنید تاچند روز خیلی به کم شدن موها کمک میکنه واز ریشه میسوزونه شبها موقع خواب بزنید وفردا آبکشی کنید حتی برای جوشهای زیرپوستی هم عالی هستش هرجای بدن باشه باعث میشه سرباز کنند وتخلیه بشند

هر2تاش اما اصلا برای صورتم استفاده نمیکنم وشما هم نکنید عزیزم بهترین چیز برای صورت بندانداختن هستش ه ...

درد نداره ؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛