من ۲۰ سالمه اما هیچ ذوقی برای هیچی ندارم حتی به خودم نمیرسم دخترای فامیل هی میگن تو مدرسه ت تموم شده دیگه چرا ناخن کاشت نمیکنی موهاتو رنگ نمیکنی میگم علاقه ای ندارم تعجب میکنن اصلا حوصله این کارا رو ندارم یه لاک نمیزنم حوصله آرایش ندارم اصلا بلد نیستم حوصله خرید ندارم حوصله مهمونی ندارم همش تو خونه میشینم میخوابم حتی درسم نمیخونم دیگه تا حالا تو زندگیم کافه نرفتم رل ندارم هیچ دوستی هم ندارم آخرین باری که بیرون رفتم یادم نمیاد ...هیچی اصلا هیچ کاری نمیکنم فقط میگذرونم فقط زنده ام نمیدونم اسم این حالت من چیه نمیدونم تا کی میخوام فقط تو اتاقم بشینم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
افسردگی ....نه به خاطر کاشت ناخن و این کارا....به خاطر خونه نشینی میگم عزیزم! میدونی ادم عادت می کنه وقتی یه مدت خونه وامیسی دیگه دوست نداری بری بیرون و وقتی کلا بیرونی دوست نداری بیای خونه 😂 سعی کن بری بیرون حتی اگر درون گرا هستی هدفونی چیزی بزن و سعی کن لااقل روزی یه ساعت بیرون قدم بزنی
من حتی انقدر بی توجه م آب نمیخورم میبینی یک روز فقط چند لقمه غذا خوردم اونم از رو مجبوری. پوستم خشکی زده... یا میبینی یک روز کامل لام تا کام با کسی حرف نزدم. جاییم میرم بهم خوش نمیگذره.
ولی تو سنی نداری خیلی فرصت داری با خودت اینجور نکن. من اگه سن و سال تو بودم نمیذاشتم به اینجا برسم به داد خودم میرسیدم