2777
2789
عنوان

من چرا دیوونه شدم

278 بازدید | 22 پست

فردا میخوام زایمان کنم یشب پسرم پیشم نیست حالم بده دلم تنگه از الان 

قبلا شده پیش مامانم مونده یشب ولی طاقت فرداشب رو ندارم دلشوره دارم دست خودم نیست دلم خیلی بی تابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری میشیم؟

من نزدیک زایمانم

باپسرم بیرون رفته بودیم

دلم میخواست تمام کارایی که دوست داشتو انجام نداده بودمو انجام بدم براش

بردمش پیتزا خوردیم وخرید کردم براش و...

همش رو با بغض عجیبی انجام میدادم

کاملا حال شمارو میفهمم

طبیعیه عزیزم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

دخترم هنوز که هنوزه گریه می‌کنه میگه صبح بلند شدم دیدم نیستی رفتی بیمارستان زارررر میزنه ها 

بچم الان وارد دوماهگی میشه 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چرا اینطوری میشیم؟

قربونت برم عزیزم نمیدونم چرا حس کردم خیلی مظلوم و گوگولی هستی مادر مهربون این احساساتت احتمالا بخاطر عذاب وجدان باشه ممکنه حس کنی شاید ممکنه خطایی کنی حرفی رفتاری باشه که پسرت فکر کنه فرقی گذاشته شده 

ناراحت نباش و به خودت سخت نگیر 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت