2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
یعنی این طرز رفتار و حرف زدنش دلیل کافی برای دور انداختنش نیست؟؟دیگه چطوری بگه به درد ازدواج نمیخوره ...

واقعا یعنی چی از طرفی میگه همه چی کامل از اون طرف میگه ب دلم ننشستی .....انگار کاملا من وسط گذاشته

حالم بده.......بهش گفتم کات کنیم .....گفت نه ..گفت اول بریم پیش مشاور....میترسم از دستت بدم پشیمون ب ...

نرو مشاور و تمومش کن. جدی و قطعی. بذار فکر و ذهنت آزاد باشه و یه آدم حسابی بیاد تو زندگیت.

صادقانه بگو چه کمبودی در خودت میبینی که اینجوری ضعف نشون میدی جلوی این؟

بگو شاید اشتباه میکنی و شاید حق داری. شاید بتونم از تجربیاتم بگم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو مشاور و تمومش کن. جدی و قطعی. بذار فکر و ذهنت آزاد باشه و یه آدم حسابی بیاد تو زندگیت.صادقانه بگ ...

کمبود این که دیر شده وقت ازدواجم .....و این که خدایی اخلاق های خوبی داره خیلی سر به راه تو سبک زندگیش و کلا خوبه 

حالم بده.......بهش گفتم کات کنیم .....گفت نه ..گفت اول بریم پیش مشاور....میترسم از دستت بدم پشیمون ب ...

بابا بره گمشه، بخدا که‌ بعدا به راحتی روت هزار تا حرف تحقیرکننده میزنه، مشخصه که بی‌شعوره، چطور به راحتی شعورش اجازه داده بهت بگه به دلم ننشستی، بخدا اگه برا خودت ارزش قائل باشی، حرف سنگینی هست ها، کلا بگو من نظرم عوض شده، جوابم منفی هس، نگاه به ناز کشیدنش و عاشقانه حرف زدنش و تحریک کردنش نکن، چون بعدها ممکنه بدتر از اینها بهت بگه، یه روز بگه دماغت چه بزرگه، یه روز بگه چقد بیریختی، یه روز بگه چشات چه زشت هس، پتانسیل این رو داره که بگه، این نظر رو از یه دختر دبیرستانی نمیشنوی، از یک زن 40 ساله باتجربه و تحصیلکرده میشنوی، پس ردش کن، برای شوهر داشتن تن به هر تحقیری ندین 

اصلا شخصیتت خودت اجازه میده تورو برداره ببره پیش مشاوره و اونجا بگه این خانم به دلم نمیشینه؟؟؟؟؟ عوض اینکه تو بگی به دلم ننشسته یارو بهت میگه 

اصلا شخصیتت خودت اجازه میده تورو برداره ببره پیش مشاوره و اونجا بگه این خانم به دلم نمیشینه؟؟؟؟؟ عوض ...

یعنی واقعا هدفش اینه......خوب چرا الان نمیگه ....مثلا دلش برام سوخته که مثلا ناراحت نشم

اخلاقای خوبش چیه؟آخه آدم نرمال هیچوقت این حرفا رو به یه دختر نمیزنه.

(ببین از قرار اولمون خوشم اومد ولی مطمین نبودم گفتم بیشتر اشنا شم ولی میترسم بریم سر خونه زندگی اونوقت من باعث خرابی زندگیت بشم)

یعنی چی این حرف 

یعنی واقعا هدفش اینه......خوب چرا الان نمیگه ....مثلا دلش برام سوخته که مثلا ناراحت نشم

اصلا تکلیفش با خودش مشخص نیس، هم میترسه بهتر از تو پیدا نکنه، هم تو رو نمیخاد، اون بیشتر دنبال منفعت و خوشبختی خودش هس نه تو، میترسه دور از جونت چند پله بدتر از تو گیرش بیاد و پشیمون بشه، این حرفها رو ولش، تو به خاطر غرور و شخصیت خودت ردش کن تا حالیش بشه تو هم همچین عاشقش نیستی که پیش خودش بگه حتی اعتراف هم کردم به دلم ننشستی بازم ازم دست نکشید، من جات باشم ردش میکنم که هیچ، از همه جا هم بلاکش میکنم تا خودگوه پنداری نکنه، آقای اعتماد به سقف