2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید حالم خیلی بده

189 بازدید | 31 پست

خواستگاری بد دو ماه آشنایی آمده میگه به دلم ننشستی میگم خوب چیم ....میگم بین دو راهی موندم و این جمله در جواب گفته:

(((خودت شده یه نفر بیاد خواستگاریت همه چیش خوب باشه ولی به دلت نشینه))))

میگم قیافه بدن ...اخلاق چی 

میگه همه چی خوبه 

میگم خوب نمیخوای کات کنیم..... الان میگه. نه شاید بعداً پشیمون بشم کیس ب این خوبی از دست بدم ....

موندم واقعا یعنی چی الان من میخواد من نمیخواد 

داره  یا ادا درمیاره مثلا موقع جدایی من ناراحت نشم 

همش میگه بریم مشاور بعد ...گفتم باشه ‌‌...موندم هدفش چیه از این کارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این طرز رفتار و حرف زدنش دلیل کافی برای دور انداختنش نیست؟؟

دیگه چطوری بگه به درد ازدواج نمیخوره؟

توهینم که بهت میکنه بااون حرفش که نرو شاید بعدا پشیمون بشم.چرا خودتو علافاین عنتر کردی؟

ولش کن بابا جداشو 

این اگه نظرشم تغییر کنه 

پس فردا ممکنه بهت بگه منکه از اولم تورو نمیخواستم به دلم ننشسته بودی گفتم بهت خودت نرفتی..... 

ولش کن دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بابا برین بهش احمق رو، عوض اینکه تو طاقچه بالا بذاری اون یارو پرنسسعلی، داره برات طاقچه بالا میذاره، چطوری بلاکش نکردی اینطوری بی ارزشت کرده و روت گفته به دلم نشستی، انقد بی‌شعور بوده که دلیل دیگه هم نیاورده و رک بهت گفته به دلم ننشستی

آشنایی برای ازدواج برای شناخت دوطرفه‌ست یا برای نمایش قابلیتهای دختر برای جلب جواب مثبت از جانب پسر؟

نمی‌دونم والا......از طرفی تمایلات داره بهم زنگ میزنم پیام میده از طرفی یهو این حرف زده

بعد از دوماه اشنای الان فهمیده ب دلش ننشستیمیخواد فرار کنه نمیدونه چطور بره

منم بهش گفتم خوب بیا کات کنیم دیگه چ‌دردشه .....میگه میترسم بعدا پشیمون بشم کیس ب این خوبی از دست دادم

بابا برین بهش احمق رو، عوض اینکه تو طاقچه بالا بذاری اون یارو پرنسسعلی، داره برات طاقچه بالا میذاره، ...

حالم بده.......

بهش گفتم کات کنیم .....گفت نه ..گفت اول بریم پیش مشاور....میترسم از دستت بدم پشیمون بشم.

نمی‌دونم والا......از طرفی تمایلات داره بهم زنگ میزنم پیام میده از طرفی یهو این حرف زده

تو واقعا انقدر ساده‌ای؟

چرا حدومرز نداری دختر؟

چرا بلاکش نمیکنی؟

چرا برای خودت حقی قایل نیستی که نذاری این ارتباط بیشتر ادامه پیدا کنه؟

چرا انقدر خودت رو درمانده و بی‌ارزش میبینی دختر؟

به خودت بیا تا عمرت رو حروم نکردی با امثال اینا.