2777
2789
عنوان

دلتنگی😔

98 بازدید | 12 پست

تاحالا شده دلتنگی ممنوعه ترین 

آدم زندگیتون بشین ... 

چجوری آروم شدین هرشب این حال و دارم 

دیه دارم نابود میشم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

دوستای قشنگم ب دلایلی جداشدنی از هم نمیدونم واقعا چجوری نبودنش رو تحمل کنم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شده یه مدت بگذره تموم میشه

دوماهه 😞 دیگ از زندگی درس همه چیزم افتادم

عادت کردم بهش

چجوری میشه ک عادت میکنین ! برای من هرچی میگذره سختر میشه 

چجوری میشه ک عادت میکنین ! برای من هرچی میگذره سختر میشه

انقدرطولانی شدکه دیگه شده عادت

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اره شده چند ماه دلم واسش تنگ شدهولی فکر میکنم از هم دور بمونیم بهتره...

:(مثل ما

انقدرطولانی شدکه دیگه شده عادت

اوهوم خیلی سخت میگذره ...

دلمم طاقت نمیاره میرم سمتش :(🙃🙃

میدونم اشتباهه اما چ کنم ..؟

سلام عزیزم خوبی تاپیکتو دیدم راجب گوشی s24ef خریدی؟

منم قصد خریدشو دارم گفتم بپرسم اگه خریدی راضی هستی یا نه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی‌ پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌اي ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤