2777
2789

به نظرتون اینکه به خاطر کاری که با آدمی کردی که بد ذاته و هزار بار دونسته و ندونسته دلتو شکونده عذاب وجدان داشته باشی درسته؟ 

هزار بار دلمو شکونده من به روش نیاوردم ولی 2 3 هفته پیش یه اتفاقی افتاد اومد بهم گفت از دستت ناراحتم خدا جوابتو بده😑

اگه  واقعا ظلم کرده  اگه بخوای جلوش وایسی یه چیزی بهت میگه نه نکن گنه داره و فلان  اون چیز شیطانه   چون شیطان همیشه نمیگه بد باش بعضی وقتا میگه یکی بدی کرد با اینکه اصلا پشیمون نشده تو باز ببخش وگرنه خدا مجازاتت میکنه     شیطون میخواد زندگی همیشه به کام آدمای عوضی و ظالم باشه    من یه مجموعه پادکست گوش دادم اسمش شیطان شناسی بود مال استاد شجاعی    خیلی جالب بود و باعث میشه آدم خیلی حقیقت هارو ببینه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

اگه واقعا ظلم کرده اگه بخوای جلوش وایسی یه چیزی بهت میگه نه نکن گنه داره و فلان اون چیز شیطانه ...

آخه فک کن من در برابر تمام کاراش سکوت کردم و اینطوری بودم که خب اوکی دوستمه اشکال نداره 

من نمیگم کار بدی نکردم در حقش چرا این آخر یه کاری انجام دادم ولی انقد بابتش پیام داد و چرتو پرت گفت من عذاب وجدان گرفتم. نمیگم مقصر نبودم ولی خودشم کم بدی نکرده در حقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فک کن من در برابر تمام کاراش سکوت کردم و اینطوری بودم که خب اوکی دوستمه اشکال نداره من نمیگم کار ...

نمیدونم عزیزم اگه در جواب بدی ک بهت کرده جلوش وایسادی یه چیزه  من از روابط شما آگاهی کامل ندارم  

خدایا خودمو به تو سپردم.