2777
2789
عنوان

در حال مکالمه است😕

139 بازدید | 10 پست

به یکی همین ک زنگ میزنم میگه درحال مکالمه است 

قبلا اول اهنگ پیشوازش پخش میشد بعد اون زنه حرف میزد

الان پیشواز پخس نمیشه بلافاصله میگه در حال مکالمه است بدون هیچ بوقی و قطع میشه

ینی بلاک کرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخش خیلی معذرت🙏 ک اینجا پیام میزارم

توروخدا تاپیک اخرم گزارش بزنید بترکه 

عکس داره میخوام بترکه تاپیک حذف بسه

تا شنبه نمیتونم صبر کنم بدم لینک حذف تاپیک

لطفا بیاید تاپیک قبلم تگ کنید نی می یارو بگید حذف کنه تاپیکو ۱۰ تا حمد میخونم براتون🤧❤️

و 

اگه گزارش زدید لایک کنید❤️🙏 براتون حمد بخومم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بلاکی گمونم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من ی برنامه دارم رو گوشیم برا اینکه بهم زنگ نزنن میرم تو اون برنامه و اون دکمه رو میزنم هرکیم زنگ بزنه یا میگه اشغاله یا در دسترس نیس فقد میتونن پیام بدن بهم چون بشدت درونگرام و حوصله ندارم🥲😂

کوردم🌱

زدمفکر کنم من آخری بودم بلافاصله ترکید

اع مررررسی

۱۰ تا حمو❤️

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/