2777
2789
عنوان

کسی رو روماتیسم داشته یا داره؟ یا کسی رو دیدید که داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22937 بازدید | 60 پست
من مادربزرگم رماتیسم دارندولی مچ پاهاشون ورم میکنه .رماتیسم ازرطوبت وسردی زیاددربدن به وجودمیاد

سلام علیکم میشه راجب مادر بزرگتون بگین چندساله دارن و اینکه اتفاقی براشون با مصرف داروها یا ناتوان خدایی نکرده نیشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علیکم میشه راجب مادر بزرگتون بگین چندساله دارن و اینکه اتفاقی براشون با مصرف داروها یا ناتوان خ ...

سلام گلم مادربزرگ من الان 75سالشونه وحدود20 ساله رماتیسم دارند خداراشکربادرمان به موقع مشکلی براشون به وجودنیومده وحتی مفاصلشونم تغییرشکل نداده ولی رروز کمی نرمش میکنند وهرروز صبح نیم ساعت وبعدازظهرهم نیم ساعت پیاده روی میکنند .سیرهم زیادمصرف میکنند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
واقعا خوبن خوب خداروشکر

بله خداراشکر خوبند.نمیدونم فکرکنم باازمایش فهمیدند مریصیشون چون مربوط به بیش ازبیست سال پیش من درست نمیدونم چطورفهمیدند 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
چندروز پیش رفتم پیش روماتولوژیست و آزمایش خون و ادرار و ایکس ری و اینها گرفتن گفتن بعداز دوهفته آماد ...

منم الان جوابمو گرفتم مثبت شده و دنیا رو سرم خراب 

من ۲۵ سالمه شما چند سالتونه؟؟؟

خیلی نگرانم منم جدیدا گرفتم بیماری رو و میگن بعد از ده سال ناتوان میشن یا ب طریقی یا کم یا زیاد ناتو ...

سلام ببخشیدعزیزم دیرجواب دا دم خدابه شماعمرطولانی بده مامانم فوت کرد.چیزهای گرم بخوریدشماجوونیدخوب میشیدنگران نباشید

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب
منم الان جوابمو گرفتم مثبت شده و دنیا رو سرم خراب  من ۲۵ سالمه شما چند سالتونه؟؟؟

سلام وقت بخیر .عزیزم منم امروز ازمایش دادم ولی جواب مشخص نیست من مفاصلم درد کمی داشت ولی بیشتر به خاطر خستگی و انگار یهو مریض میشم و لرز تو بدنم و ضعف ازمایش دادم که رماتیسم هم شاملش میشه خاستم بپرسم از شما که خوب هستید بهترید .بیماریتون بهتر شده و اینکه شما علایمتون چی بود 

سلام،شما چطورید پزشک چی بهتون گفت و چند سالتونه؟

سلام من ازمایش دادم خدا رو شکر منفی بود همه جور ازمایش ولی همون اولش هم دکتر تاکید کرد که مشکلی نداری فقط برلی اطمینان مینویسم که خوب بود همه ازمایش ها .خدارو شکر هیچ مشکلی هم ندارم دیگه خدا به همه سلامتی بده