2777
2789

سلام قشنگا تو دوتا تاپیک قبلی مشکلات به وجود اومده توی بارداری و تجربه خودم رو نوشتم و الان میخوام در مورد هماتوم یا خونریزی پشت جفت براتون بگم

هفته یازدهم بودم و قرار بود هفته بعدی برای غربالگری برم ،اما یه اتفاق و سهل انگاری باعث شد تو هفته یازده اول دل درد و کمر درد بگیرم مثل پریودی و بعد لکه های صورتی ویک ساعت نشده به خون ریزی مثل روزای اول پریودی و شاید شدید تر بیفتم روز تعطیل بود و مجبور شدم برم بیمارستان 

کلینیک زنان میخواستن معاینه کنن که من اجازه ندادم چنتا دکتر و پرستار جوان و تازه کار ریخته بودن تو کلینیک هرکی میومد میخواستن معاینه کنن من که اجازه ندادم ازم رضایت نامه گرفتن😏که اگ اتفاقی بیفته خودم مقصرم برام سونو نوشتن و کابینه رو اونقدر حواس پرت بودن که اشتباه دادن ومن سونو رو آزاد رفتم ینی تا این حد بی دقت بودن

دکتر سونو گفت چیکار کردی باخودت که به همچین روزی افتادی اندازه یه کاسه بزرگ پشت جفت خون جم شده و اگ استراحت نکنی هی بیشتر میشه و باعث سقط میشه

ولی اگ استراحت مطلق باشی و فقط برای دستشویی از جات بلند شی رفته رفته با بزرگ شدن جنین و جفت خون جذب میشه و خطر رفع میشه دستشویی فرنگی باید بری وفقط باید دراز بکشی یه استکان نباید بلند کنی اندازه هماتوم ده در پنج سانت بود حدود۸۵سی سی و من مونده بودم به یه بچه شیطون ۵ساله چجوری میتونم استراحت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو رو بردم کلینیک بیمارستان ماما اونجا خیلی راحت گفت این بچه نمی مونه برو هروقت خونریزی خیلی زیاد شد بیا

ومن همش خودم لعنت میکردم که ای کاش بیشتر حواسمو جمع میکردم آخه یه تجربه سقط داشتم و میدونستم سقط کردن چقدر سخته و چقدر طول میکشه تا دوباره سرپاشی

مامانم بنده خدا اومد خونمون دوهفته تمام هیچ کاری نکردم و فقط دراز بودم روزای اول کمرم از وسط داشت به دوقسمت مساوی تقسیم میشد سونو رو مامانم برد پیش دکتر خودم و دکتر بهم شیاف و قرص داد و همون حرفای دکتر سونو رو گفته بود والبته به مامانم گفته بود پنجاه پنجاه که این بچه بمونه یانه ولی مامانم بهم چیزی نگفته بود تا وقتی که خوب شدم سونو غربالگری رو رفتم به امید اینکه هماتوم از بین رفته باشه،ولی خب خیلی باید خوش خیال باشی که فک کنی هماتوم با این حجم سر دوهفته خوب بشه ،هیچ تغییری نکرده بود خودم چون شیاف استفاده میکردم خونریزی و لکه بینی نداشتم به مامانم گفتم برو تا کی میخوای بمونی از کارو زندگی خودت موندی

نصف روز خودم کارامو کردم  که این سری دچار خونریزی شدیدتری شدم باخودم گفتم دیگ این سری حتما یه بلایی سر بچه اومده

منم داشتم از اسمش متنفرم بس که استرس کشیدم چون بچه اولم بود خیلی میترسیدم تا شش ماهگی استراحت مطلق ب ...

اینک محتاج کسی باشی برای هرکاری حتی آب خوردن اینش خیلی سخت بود و منو اذیت میکرد

خودم خونه تنها بودم بچمم رفت بود پیش اون یکی مامانیش

زنگ زدم مامانم و دوباره رفتم بیمارستان و سونو و....

از درد کمر و زیر دل که نگم ولی خداروشکر قلبش مثل ساعت میزد دکتر سونو خیلی مهربون بود گفت مورد مثل شما زیاد بوده که با استراحت خوب شدن

برگشتم خونه مامانمم دوباره اومد پیشم🥲وسه هفته دیگ پیشم موند و خونشون نرفت چقدر شرمندش شدم توی اون مدت بنده خدا هرکاری از دستش بر میومد تو این نه ماه برام انجام داد 

تا رسیدم به هفته ۱۶ تاقبل روزی دوبار شیاف پروژسترون میزاشتم اما از هفته ۱۶ به بعد دکتر بهم امپول پروژسترون داد هفته ای یدونه شیاف ام دیگ نداد ومن همش میترسیدم نکنه اتفاقی بیفته ولی با زدن امپول بهتر شدم و مامانم رفت خونشون خودم کارامو انجام می‌دادم در حدی که گشنه نمونیم یه غذایی میزاشتم ودوتا تیکه ظرف میشم

از دستشویی فرنگی استفاده میکردم و جارو وتی کشیدن خونه جمع کردنم با شوهرم بود اونم اولا هفته یه دفه جارو میزد😁بعد کرد هر دوهفته و ماهی یدفه الان میخندم اون موقع چقدر گریه میکردم به خاطر وضع خونه و اینکه خودم نمتونم کارامو بکنم چه خونی به دلم شد😔۷ هفته امپول زدم ویدونه از امپولام موند رفتم تو هفته۲۳ که دکترم گفت دیگ نیاز به دارو نداری و هیچ دارویی بهم نداد و گفت نیاز نیست اون امپول دیگ رو هم بزنی بدون اینکه سونو بدم و ببینم هماتوم چه اندازه ای شده،منم به حرفش اعتماد کردم و دیگ نزدم و خداروشکر اتفاقی نیفتاد 

اهان هفته ۱۸ که رفتم سونو انومالی اندازه هماتوم شده بود۶۵سی سی با اون همه استراحت ومن تا هفته ۳۰ دیگ سونو ندادم ینی دکترم گفت نیاز نیست هفته ۳۰ که رفتم دیگ خبری از هماتوم نبود ولی من تا آخر بارداری خونه رو جارو نکردم و وسیله سنگین برنداشتم ولی خیلی از کارامو خودم انجام می‌دادم بیرون در حد یه خرید کوچیک میرفتم خیلی سخت گذشت خیلی ولی بالاخره تموم شد

واینکه من فکر میکردم هماتوم جذب میشه ولی این طور نبود

موقع زایمان هماتوم همون خون پشت جفت خشک شده بود و به دیواره رحمم چسبیده بود و دکتر بادستش اون خونها رو که حالت آهکی به خودش گرفته بود رو می کند و من خیلی اذیت شدم وبه خاطرش درد کشیدم تقریبا تا ۵روز بعد زایمان درد های وحشتناکی توی رحمم داشتم که رفته رفته کم شد

امیدوارم اگ الان تو همچین شرایطی هستین این تاپیک دلگرمتون کنه و بدونین تاخدانخواد هیچی نمیشه

من تو اون دوران کلی ذکر میگفتم تا آرامش پیدا کنم شماهم ازش غافل نشین

💚💚💚💚

سلام هفته ۸ هماتوم ۲۰ در ۱۳ در ۹خیلی بزرگه نه؟

نه عزیزم از شما دوسانت در مقایسه با هماتوم من خیلی کوچیک ایشالا زودی خوب میشی و نی نیتم سالم بغل میگیری

فقط استراحت کن توالت فرنگی رابطه ام نداشته باش

نه عزیزم از شما دوسانت در مقایسه با هماتوم من خیلی کوچیک ایشالا زودی خوب میشی و نی نیتم سالم بغل میگ ...

سونو بودم الان دوبرابر شده خیلی نگرانم چیکار کنم روزی ۲تام شیاف میزارم

سونو بودم الان دوبرابر شده خیلی نگرانم چیکار کنم روزی ۲تام شیاف میزارم

استراحت مطلقی؟از توالت فرنگی استفاده کن شاید دکترت برات به جای شیاف امپول بده،به نظرم اثرامپول بیشتره برامن که اینطوری بود فقط تاقبل هفته ۱۶ میگن نمیشه

استراحت مطلقی؟از توالت فرنگی استفاده کن شاید دکترت برات به جای شیاف امپول بده،به نظرم اثرامپول بیشتر ...

آره گفت هفتت کمه

کلی منو ترسوندن امروز

مطلق

ولی یبوست دارم با وجود دارو

توالت فرنگی رو همیشه نمیتونم ب خاطر یبوست

آره گفت هفتت کمهکلی منو ترسوندن امروزمطلقولی یبوست دارم با وجود داروتوالت فرنگی رو همیشه نمیتونم ب خ ...

انشاءالله اتفاقی نمیفته 

انجیر الو رو تو گلاب خیس کن بخور برای یبوست خوبه گلابی بخور،کلا میوه و سبزیجات زیاد بخور