2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کد دارم 🥲

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

چطوری

ببا کد بری بهت میده

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

این ۱۳۵ تومن رو به شماره کارتت همون موقع میزنن؟

اره میزنن قابل برداشته 

اگه بتونی برداشت کتی خوبه

میشه

این ۱۳۵ تومن رو به شماره کارتت همون موقع میزنن؟

دروغه کلابرداریه باور نکن الانم فقط میخواد اون و کد و بزنین میگه آره برات واریز میشه شده حکایت همستتر میگفتیم دروغه میرختن سرت میخواست جرت بدن 

دروغه کلابرداریه باور نکن الانم فقط میخواد اون و کد و بزنین میگه آره برات واریز میشه شده حکایت همستت ...

یه سرچ بکن بعدا بگو دروغه😐خیلی وقته این برنامه هست اگه کلاهبرداری بود تا الان نمونده بود