2777
2789
عنوان

لطفا دخترا بگن

359 بازدید | 27 پست

اینکه پسری به اشتباه و به اقتضای سنش با یه نفر بوده و الانم تموم شده و پشیمونه؛ دوست داره دختر مورد علاقش پاک باشه و حتی یک نفر هم تو گذشتش نباشه

بنظرتون زیاده خواهی و غیر معقوله؟

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر نیستم میتونم نظر بدم؟

به نظرم معقولانه نیست. پسرِ باحیا دختر پاکدامن گیرش میاد و پسری که با دختری بوده قبلا ،معمولا دختری که قبلا با پسری بوده گیرش میاد. کلا هر چه کنی به خود کنی😂😂

آدما فرق دارن، طرز تفکر شون متفاوته 

و شرایط پسره مهمه 

هستن دخترای پاک تاحالا زن مردی که شدن طلاق گرفته. 

الان به بعضیا برنخوره خیلیم به شرایط مالی پسره مربوطه این قضیه

دختر نیستم میتونم نظر بدم؟به نظرم معقولانه نیست. پسرِ باحیا دختر پاکدامن گیرش میاد و پسری که با دختر ...

نه اینجوری هام نیس

من دیدم تو اطرافیان چه دخترای دست گلی افتادن دست شوهری که n تا دوست دختر داشته 

نمیشه که گفت من پاک بودم خدا هم لابد پاک شو میزاره جلوم

خدا چشم و گوش داده قدرت اختیار و انتخاب داده خب

نه اینجوری هام نیسمن دیدم تو اطرافیان چه دخترای دست گلی افتادن دست شوهری که n تا دوست دختر داشته نمی ...

بله درسته، منم گفتم معمولا. متاسفانه مرد های متاهل هول و پسر های مجرد زیادی وجود داره که به خانوم به عنوان یه کالا نگاه ابزاری دارند، که خودم به شدت از اینجور آدما متنفرم و ای کاش نسل همچین پسرها و مردایی که آبرو و شرافت ما پسرا رو زیر سوال میبرن کنده شه.

بله درسته، منم گفتم معمولا. متاسفانه مرد های متاهل هول و پسر های مجرد زیادی وجود داره که به خانوم به ...

صحیح. تو هر جامعه ای چه زن چه مرد هستن کسایی که با غریزه شون برن جلو

الهی آمین 

دختر نیستم میتونم نظر بدم؟به نظرم معقولانه نیست. پسرِ باحیا دختر پاکدامن گیرش میاد و پسری که با دختر ...

عزیزی داداش 

مرسی که نظرتو گفتی

ایش چه پسرا پررونننن با صدتا دختر میریزن رو هم توقع حضرت مریم دارن

پرو چرا آخه:))

گفتم که به اقتضای سنش یه غلطی کرده گول طرفو خورده و الانم پشیمونه

صد نفر؟:)