یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرف من این نیست که پسرا هر کاری بخوان انجام بدن، کاملا این حرف اشتباههمن میگم دخترا معمولا روحیه حسا ...
به عنوان یه دختر میگم توی رابطه دخترا بیشتر از پسرا وابسته و درگیر میشن اما وقتی اون رابطه تموم بشه دخترا راحت تر از پسرا فراموش میکنن و درگیر زندگی جدیدشون میشن در صورتی که یه پسر هر کاری هم کنه نمیتونه اون دختری رو که یه زمانی باهاش سپری کرده رو فراموش کنه همیشه یه قسمتی از ذهنش با اون رابطه ای که تو گذشته داشته درگیر میمونه
بستگی داره در چه حد بوده باشه ( اگه در حد س ک س بوده که اصلااااااا نمیتونم بپذیرم)
چون من تو عمرم با هیچ پسری رابطه نداشتم و نخواهم داشت( حتیییییییییی دوست هم نبودم چه برسه به س ک س و…) کلا با هیچچچچچچچچچچ پسری در ((ارتباط نبودم)) دیگه به همین دلیل اگه تا س ک س بوده که اصلاااااا نمیتونم بپذیرم ولی درحد دوستی (البته بازهم یه جوری هست برام ولی خب سعی میکنم چشم پوشی کنم:)
بستگی داره در چه حد بوده باشه ( اگه در حد س ک س بوده که اصلااااااا نمیتونم بپذیرم)
چون من تو عمرم با هیچ پسری رابطه نداشتم و نخواهم داشت( حتیییییییییی دوست هم نبودم چه برسه به س ک س و…) کلا با هیچچچچچچچچچچ پسری در ((ارتباط نبودم)) دیگه به همین دلیل اگه تا س ک س بوده که اصلاااااا نمیتونم بپذیرم ولی درحد دوستی (البته بازهم یه جوری هست برام ولی خب سعی میکنم چشم پوشی کنم:)