2777
2789
عنوان

لطفا دخترا بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنید پسرا مجازن هرکاری بخوان بکنن؟

حرف من این نیست که پسرا هر کاری بخوان انجام بدن، کاملا این حرف اشتباهه

من میگم دخترا معمولا روحیه حساس تری دارن اینکه گذشتشون خوب نبوده قعطا تاثیر داره رو آیندشون 

و یه گذشته بد قطعا آینده بدی هم داره خصوصا برا دخترا

اینطور نیست؟

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

حرف من این نیست که پسرا هر کاری بخوان انجام بدن، کاملا این حرف اشتباههمن میگم دخترا معمولا روحیه حسا ...

به عنوان یه دختر میگم توی رابطه دخترا بیشتر از پسرا وابسته و درگیر میشن اما وقتی اون رابطه تموم بشه دخترا راحت تر از پسرا فراموش میکنن و درگیر زندگی جدیدشون میشن در صورتی که یه پسر هر کاری هم کنه نمی‌تونه اون دختری رو که یه زمانی باهاش سپری کرده رو فراموش کنه همیشه یه قسمتی از ذهنش با اون رابطه ای که تو گذشته داشته درگیر میمونه

چی باعث شده فکر کنی میتونی هر کاری دلت خواست بکنی و دنبال دختری باشی که هیچکس تو زندگیش نیست؟زیادی ا ...

درسته

مرسی که قضاوت کردی و نظرتو گفتی

- اعتماد به نفس داشتم که اینجا نبودم

بستگی داره در چه حد بوده باشه ( اگه در حد س ک س بوده که اصلااااااا نمیتونم بپذیرم)

چون من تو عمرم با هیچ پسری رابطه نداشتم و نخواهم داشت( حتیییییییییی دوست هم نبودم چه برسه به س ک س و…) کلا با هیچچچچچچچچچچ پسری در ((ارتباط نبودم)) دیگه به همین دلیل اگه تا س ک س بوده که اصلاااااا نمیتونم بپذیرم ولی درحد دوستی (البته بازهم یه جوری هست برام ولی خب سعی میکنم چشم پوشی کنم:)

بستگی داره در چه حد بوده باشه ( اگه در حد س ک س بوده که اصلااااااا نمیتونم بپذیرم)

چون من تو عمرم با هیچ پسری رابطه نداشتم و نخواهم داشت( حتیییییییییی دوست هم نبودم چه برسه به س ک س و…) کلا با هیچچچچچچچچچچ پسری در ((ارتباط نبودم)) دیگه به همین دلیل اگه تا س ک س بوده که اصلاااااا نمیتونم بپذیرم ولی درحد دوستی (البته بازهم یه جوری هست برام ولی خب سعی میکنم چشم پوشی کنم:)

بستگی داره در چه حد بوده باشه ( اگه در حد س ک س بوده که اصلااااااا نمیتونم بپذیرم)چون من تو عمرم با ...

نه والا از اون مسائل نبوده اونو که با همسر آینده ام میخوام

در حد چت و یکی دوبار حرف زدن حضوری بوده