2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 20 پست
خداوکیلی پسر من واسه عروسی خواهرم اینجوری بگه همه میخندن و غش و ضعف میرنخب بچه ان قبول دارم شاید بگی ...

بسته به جو خانواده داره که همه بخندن یا ایراد بگیرن

ما بد میدونیم

بچه ندارم و راجع به تربیتش نظر نمیدم

ولی بچه هایی که دیدم اینجوری نبودن 

به روش درست آگاه و تنبیهش کن ، ۷ سالشه و میتونه خودشو کنترل کنه ، این یه جور تمرینه براش تا کلا بدونه چی رو کجا نباید گفت و اینکه براش جا بیفته شوخی ادمها رو ناراحت میکنه

به زبون خودش یاد میگیره مشکلی نیست

عجب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ۲ ساله نیستا ۷ سالشه ، عقلش دیگه میرسهجدی بهش بگو از دهنت نباید دربیاد شده با لحن تند بهش ...

درسته منم میگم دوست ندارم بگه تلاش خودم میکنم که نگه چون خودم بیشتر خراب میشم 

خداوکیلی پسر من واسه عروسی خواهرم اینجوری بگه همه میخندن و غش و ضعف میرنخب بچه ان قبول دارم شاید بگی ...

همین میگم من الان اینجا استیکر خنده گذاشتم ولی حتی به حرفش هم نخندیدم که فکر نکنه حرف خوبی زده گفتم بهش نه ممکنه عمه ات ناراحت بشه نباید بزنی چون حرف زشتی این

به روش درست آگاه و تنبیهش کن ، ۷ سالشه و میتونه خودشو کنترل کنه ، این یه جور تمرینه براش تا کلا بدون ...

ببخشید درست چه جوریه 7سالش خوب نمیشه پیش بینی کرد حرف زدنشون ورفتارشون

ببخشید درست چه جوریه 7سالش خوب نمیشه پیش بینی کرد حرف زدنشون ورفتارشون

براش مثال بزن که چه جوری ادما از حرفها ناراحت میشن و غصه میخورن و خدا میبینه از ادم ناراحت میشه و ممکنه به تلافی این عمل یه نفر دیگه یه حرفی بزنه و ما رو ناراحت کنه

مثلا بگو دوست داری به تو بگن مامانت بده یا بابات ضعیفه یا همچین چیزایی ؟ وقت ما دوست نداریم بشنویم بقیه هم دوست ندارن حرفهای ناراحت کننده بشنون و دلشون بشکنه

عجب