lady_mary_ مدیر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7960 عنوان کاشکی بمیرم حوصله زندگی ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 17 پست برتی چی وقتی هیچی قرار نیس تغییر کنه زندگی کنیمحالا شما برا بچه هاتون زنده این من برای جی زندگی کنم تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳ 1403/12/01 | 13:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_mary_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7960 اخه این کاملا بالای لثه هست تو فک هست نزدیک دندان نیست اصلا باید کلی لبم رو بکشم بالا تا مشخص شهچجور ... خب اون چند رو صبر کنی میاد پایین مال منم اول کنار بینیم و گونه آن ورم کرد من میگفتم برا چیه حدود ده روز بعد رسید پایین ب لثه ام تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8462 خب اون چند رو صبر کنی میاد پایین مال منم اول کنار بینیم و گونه آن ورم کرد من میگفتم برا چیه حدود ده ... برا من حکایت چندساله َ🙂😮💨😮💨😮💨 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚