2777
2789
عنوان

کاشکی بمیرم حوصله زندگی ندارم

177 بازدید | 17 پست

برتی چی وقتی هیچی قرار نیس تغییر کنه زندگی کنیم

حالا شما برا بچه هاتون زنده این من برای جی زندگی کنم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

منم نشستم تو اتاق دور از چشم بچه ها اشک میریزم از درد این دندون لعنتی...اونقدر خراب شد اونقدر عفونت کرد تبدیل شد به کیست...میترسم برم دکتر بگن غده است یا توده خطرناکَ😭از درد به خودم میپیچم ای خدا 💔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

منم نشستم تو اتاق دور از چشم بچه ها اشک میریزم از درد این دندون لعنتی...اونقدر خراب شد اونقدر عفونت ...

منم داشتم با سوزن سرنگ زدم ترکونوم همش ریخت حوب شد

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم با سوزن سرنگ زدم ترکونوم همش ریخت حوب شد

برا من سال هاست هست این چندماه اخیر خیلی دردناک شده و قرمز و متورم عفونتی شده...😔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

برا من سال هاست هست این چندماه اخیر خیلی دردناک شده و قرمز و متورم عفونتی شده...😔😔

متل منم همینه من صورتم هم ورم کرو اندازه ی گردو ولی ترکوندم خوب شد

متل منم همینه من صورتم هم ورم کرو اندازه ی گردو ولی ترکوندم خوب شد

خیلی درد داره💔💔😔😔

منم نشستم تو اتاق دور از چشم بچه ها اشک میریزم از درد این دندون لعنتی...اونقدر خراب شد اونقدر عفونت ...

نه نترس بزرگش کردی دکتر برو میترکونه چرکشو میکشه 

کیست و غده چیه؟امان از مغز ما کجاها ک نمیره

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
نه نترس بزرگش کردی دکتر برو میترکونه چرکشو میکشه کیست و غده چیه؟امان از مغز ما کجاها ک نمیره

ای ابجی قربون دهنت یعنی میشه من از این درد خلاص شم

بخدا جون ندارم از درد یه ناهار نتونستم بذارم بچه هام 😔

خیلی درد داره💔💔😔😔

بابا بترکونش راحت میشی اینقدر ناله زاری نداره من صورتم وحشتناک شده بود ترکوندم ورم کل صورتم خوابید

ای ابجی قربون دهنت یعنی میشه من از این درد خلاص شمبخدا جون ندارم از درد یه ناهار نتونستم بذارم بچه ه ...

ی سوزن رو رو شعله گاز استریل کن بزن. بهش ی دستمال هم تو دهنت بزار ک چرک ها رو اون بریزن

بعدم دهنت رو با آب نمک غلیظ خوب شستشو بده و سعی کن قورت ندی همه رو تف کن بیرون

بابا بترکونش راحت میشی اینقدر ناله زاری نداره من صورتم وحشتناک شده بود ترکوندم ورم کل صورتم خوابید

اخه این کاملا بالای لثه هست تو فک هست نزدیک دندان نیست اصلا باید کلی لبم رو بکشم بالا تا مشخص شه

چجور بترکونم آخه دسترسی بهش ندارم نزدیک بینیه😔

ی سوزن رو رو شعله گاز استریل کن بزن. بهش ی دستمال هم تو دهنت بزار ک چرک ها رو اون بریزنبعدم دهنت رو ...

نزدیکای گونه ام هست دستم نمیرسه بهش😭

ای ابجی قربون دهنت یعنی میشه من از این درد خلاص شمبخدا جون ندارم از درد یه ناهار نتونستم بذارم بچه ه ...

قطعا میشه فقط زودی مراجعه کن به دندانپزشک خودتو اذیت نکن الکی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
قطعا میشه فقط زودی مراجعه کن به دندانپزشک خودتو اذیت نکن الکی

قربوتت❤️❤️