2777
2789

تو ساک واسه خودم و بچه چی لازمه بزارم؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چی

لباس برا خودت

دو دست برا بچه

پوشک برا هر دو 

لباس زیر،شانه مسواک خرما 

شیشه شیر شیرخشک

دمپایی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسلامتی و خیر میشه برامنم دعا کنی خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلم

ان شاالله عزیزم 🥺🙏

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بیسکویتت ساده

فلاکس

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چک لیست کامل دارین که چیا باید ببرم؟🤕

نوار 

شرت یکبار مصرف 

تو یه تایپیکی خوندم خانمه نوشته بود اب قلم که با پیاز فراوان جوشونده بودم گذاشتم فریزر بعد با خودم بردم بعد از زایمان سزارین خوردم نه یبوست کردم نه اذیت شدم خیلی بهم قوت داد حالت تهوع هم نگرفتم با اینکه تا لحظه ی خارج کردن بچه داشتم بالا میوردم 

بعد گفت خالم اینا انجام دادن و به منم گفتن خداخیرشون بده 

منم میگم شما دوست داشتیانجام بده 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

برای خودت پوشک سایز بزرگ دو بسته چنتا شورت و نسکافه و لیوان و نی و دمنوش هم بابونه با نبات و شونه و مسواک و لوازم آرایش 

برا بچه هم پوشک سایز یک یا صفر دو دست سرهمی کلاه و جوراب و دسکش و پتو دور پیج 

اگه شیر خشکیه دیگه بساط شیر خشکم بردار 

لباس سایز صفر الته وزن بچه تونم مهمه که درشت نباشه ولی اکثرا صفر میپوشن اوایل

پتو دورپیچ نی نی

پوشاک بزرگ برای خودتون یکی دو بسته

لباس زیر دو سه تا برا خودتون

شارژر 

شونه

فلاسک

خرما و مغزیجات

کاچی

آبمیوه طبیعی البته میتونید بگید همسرتون بخره از آبمیوه ای ها