2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد

260 بازدید | 13 پست

گفت امروز میاد باقی وسایلشم میبره 

من دلم میخواس مادر شم 

شوهرم نه پولی داره نه اهل کارکردنه مستاجریم‌ماشینم با طلاهای من خریدیم 

همه پولاشم بر باد داده رابطه هم که نگم براتون ماه هاست نداریم 

هی بهش گفتم کاری بکن گفت راه حلی ندارم گفتم بچه گفت نمیشه با این شرایط گفتم خب من که دو شیفت سرکار میرم توام دو شیفت برو گفت نمیتونم خلاصه دیشب گفت من فکر میکنم مانع خوشبختیتم و پیش من افسرده میشیونمیزارم به چیزایی که میخوای برسی و صبح میرم و رفت

تصمیم درست همین بود ولی نمیدونم چرا دلم میخواس بجنگه و تلاش کنه ما ۷سال باهم بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت گلم شوهرمنم بیکارنیس اماهرجامیره سرکار پولشو ازش میخورن وبلدنیس ازحقش دفاع کنه منم فقط حرص میخورم کاش همسرمنم ول میکرد ومیرفت تاحداقل بفهمم چیکارباید کنم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

شوهر من تکی به توکی میخوذه وسایلشو جمع میکنه بره ور دل خواهر جونش (مامانش یه شهر دیگس)  اخرین بار بهش گفتم رفتی دیگه بر نگرد نبینمت اینجا دیدم از دم در برگشت گفت به خاطر پسرم برگشتم😐😂😂

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊