2777
2789
عنوان

لوزه🥵

131 بازدید | 18 پست

سلام خانوما بچم ۶ سالشه از اخرین سرماخوردگیش گوشش سنگین شده حسابی دو هفته پیش دکتر بردمش گف لوزه سوم داره دارو داد گف تا دو هفته مصرف کنه دوباره بیاد درضمن شنوایی سنجی هم رف ۳۵ درصد بود گف اگه خدایی نکرده با دارو بهتر نشه باید عمل شه الان بنظرم بهتر شده ولی هنوزم صداهای ریز رو نمیشنوه توروخدا اگه کسی تجربه اینشکلی داره درمیون بزاره دل یه مادرو اروم میکنه

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگرانی نداره دخترم من دوسال قبل تابستون توشیش سالگی عمل کرد والان دوساله من راحت شدم از مریضی هر دوهفته مریض میشد،کاهش شنوایی داشت،بیچاره بود،عمل لوزه پیش پا افتاده ترین عمل هاست،سختیش یکی دو روز اوله بعد راحت میشی،اصلانم سخت نیس

لوزه ک باید عمل بشه ژ عمل سرپایی هست زود هم مرخص میشه اما گوش رو نمیدونم

دکتر گف گوششم بخاطر لوزشه ورم کرده و راه شیپوراستاش رو بسته

من خودم  بچه بودم تا الان لوزه دارم چند ساله که مشکلی هم ندارم دکترم رفتم گفت نیاز به عمل نداره خوبه  برای بدن چرا دربیاری ولی درمورد  بچه شما دکتر بهتر می تونه تشخیص بده نیاز به عمل داره یانه اگرهم داشت که استرسی نداره بابا اسونه

اصلا نگرانی نداره دخترم من دوسال قبل تابستون توشیش سالگی عمل کرد والان دوساله من راحت شدم از مریضی ه ...

مرسی عزیزم چقدر حرفات دلمو اروم کرد.مراقبت های بعدش چطوره ؟

من خودم بچه بودم تا الان لوزه دارم چند ساله که مشکلی هم ندارم دکترم رفتم گفت نیاز به عمل نداره خوبه ...

اره فکر میکنم تا زمانی که به گوشش نزنه مشکلی نداره

مرسی عزیزم چقدر حرفات دلمو اروم کرد.مراقبت های بعدش چطوره ؟

روز اول آبمیوه وبستی میخوره فقط،روزای بعد فرنی وژله وسوپ میکس ا چهاروز اول اینجوری بعدش،سیب زمنی وتخم مرغ پوره کن بعدش برنج شل بپز له کن مرغ آبپز کن له کن بخوره کم کم خوب پیشه،به قران راحت میشی،دیگه بچم خروپف نمیکنه،تو این دوسال یه بار سرما خورد،هروقت میخوای عمل کنی پیام بده باز کموی باشه می کنم بهت

من امسال اردیبهشت عمل کردم راحت شد یه سرماخوردگی کوچیک نفس بچه نمیومد شب خرو پف بعضی اوقات از صدا بیدار می‌شدیم 

فقط یه جا خوب ببرش من خودم لوزه داشتم دکترم خوب عمل نکر هنوز یه مقدار مشکل دارم 

کدوم استانی

رایتش هم از بیهوشیش خیلی میترسم هم از بعد عملش

عملش حالا لیزری شده یه عمل سرپایی واسه بعدش هم چند روز غذاهای آبکی باید بهش بدی آبگوشت و سوپ یه هفته ای خوب خوب میشه

یه روز خوب میاد❤️