2777
2789

از بچگی واسه هر چیزی منو سرزنش کرد چه بی خود چه با خود 

ازش متنفرم 

همیشه دهن گشادشو وا میکرد هر چی از دهنش درمیومد میگفت 

هیچ مادر ذختری ای ذیگه بین ما نمونده 

من همیشه سعی میکردم قهرمان زندگیش باشم چون هیچ وقت زندگی خوبی نداشت 

همیشه براش بهترین لباس ها رو براش میگرفتم بهترین مسافرت ها ولی یه بی لیاقت به تمام معنا بود 

فهمیدم یه کثافت وافعی هرگز تغییر نمیکنه 

یه قورباغه رو بندازی تو تشت طلا باز میفته تو مرداب 

فهمیدم تنها کسی که باید قهرمانش باشم خودمم 

مادر من ی زن حسود و بدبخته که چون خودش هیچ وقت رنگ خوشی ندید نمیذاره منم رنگ خوشی ببینم 

و ی بیرون هم برم دق میکنه 

پس باید تا میتونم پیشرفت کنم تا جر بخوره 

نگید مادره اله بله لطفا 🚫🚫

من باهات موافقم کلا نباید همه پدر و مادرها را قدیس و قهرمان نامید این اشتباهه قطعا پدر و مادر بد هم داریم 

خدا بهت کمک کنه بتونی عالی بشی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من باهات موافقم کلا نباید همه پدر و مادرها را قدیس و قهرمان نامید این اشتباهه قطعا پدر و مادر بد هم ...

خونه گرفتم برای خودم 

هنوز اماده نشده 

ماشسینم داشتم ولی به نام بایامه 

دارم ی ماشین دیگه میگیرم به اسم خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه گرفتم برای خودم هنوز اماده نشده ماشسینم داشتم ولی به نام بایامه دارم ی ماشین دیگه میگیرم به اسم ...

آفرین بهت افتخار میکنم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

شما درست میفرمایید،  راه خودت رو برو بعضی وقتا واقعا ادما از نزدیکاش بدش میاد 

بیشتر از یک ماهه شایدم دو ماه به مامانم تلفن نکردم،  چون یه ناراحتی مو بهش گفتم اخه اصلا این خانوم مبرا از هر چیز بدی میدونه خودشو نه بی احترامی کردم نه چیزی فقط محترمانه گفتم

شما درست میفرمایید، راه خودت رو برو بعضی وقتا واقعا ادما از نزدیکاش بدش میاد بیشتر از یک ماهه شایدم ...

مامانم آنقدر منو نفرین می‌کنه هر نفرینی کرد برگشت به داداشای اسگلش وای قلبم داره از عصبانیت وای میسته