2777
2789
عنوان

تجربه ثبت نام دبستان پسرانه

50 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

امسال میخوام پسرم رو پیش دبستاتی ثبت نام کنم

دوستانی که کوچولوی دبستانی دارن و تهران هستن ممنون میشم نظرشون رو درمورد مدرسه ای که پسرشون میره یا قبلا میرفته بهم بگن تا تصمیم درستی بگیرم

خداجونم مراقب هردو پسرم و همه كوچولوهاي دنيا باش🙏🏻❤️

هیچکس نیست؟؟😃😃

اول اینکه ببینید غیر از آموزش های پیش دبستانی چه آموزش ها و مراقبت های دیگه ای میدن، ساعت بندی کلاس و ساعت شروع و پایان، ساعت خواب و ناهار دارن یا نه؟ بستگی داره چه انتظاری از پیش دبستانی دارید که بر اساس اون مهدکودک ثبت نام کنید یا مدرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس نیست؟؟😃😃

کدوم محدوده تهران هستین؟ چقدر میخواید هزینه کنید، پسرتون مهد رفته یا نه؟ این مورد که خیلی مهمه چون میخواد از شما جدا بشه باید ببینید سخته براش دوری یا نه

کدوم محدوده تهران هستین؟ چقدر میخواید هزینه کنید، پسرتون مهد رفته یا نه؟ این مورد که خیلی مهمه چون م ...

منطقه ۵ هستم نه مهد نرفته ولی اصلا وابستگی نداره بهم. هزینش مهم نیست فقط جلیی میخوام که خوب تربیتش کنن هم به لحاظ علمی عالی باشه هم پرورشی

خداجونم مراقب هردو پسرم و همه كوچولوهاي دنيا باش🙏🏻❤️