2777
2789

😭دکترم خیلی بی معرفتی کرد در حقم.تا ده روز پیش می‌گفت سزارین بعد حرفشو عوض کرد.اونم تو هفته ای که دیگه هیچ دکتری قبولم نمیکنه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خود دکترت انجام نمیده؟

نه گفت طبیعی باید زایمان کنی.من خیلی میترسم.تازه اصلا ورزشم نکردم،تحرکم کم بوده،روزی دوتا قرص فشار میخورم

دقیقا برای من همین اتفاق افتاد

از اول بارداریم تا آخر میگفتم سزارین کن میگفت درست میکنیم

میشه آبم یهو پاره شد رفتم بیمارستان گفتن الا و بلا فقط طبیعی

خیلی بد بود 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بدون درد ظاهرا راحته

برا بچه می‌ترسم.خدا بعد از ده سال بهمون داده نمی‌خوام تو مرحله ی آخر بعد این همه سختی ریسک کنم

حتی شده شهر دیگه بری برو تا ی دکتر خوب راضی بشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دقیقا برای من همین اتفاق افتاداز اول بارداریم تا آخر میگفتم سزارین کن میگفت درست میکنیممیشه آبم یهو ...

بی انصافا این همه استرس میدن به آدم 

تا میتونی پله برو. طبیعی اگه خوب پیش بره خیلی بهتر از سزارینه.

الان دیگه دیره گلم ۳۸ هفته هستم

اینقدر سخت گیری میکنن واسه سزارین؟

خب اگه  اینجوریه واسه زایمان برم پیش دکتر اشنا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برا بچه می‌ترسم.خدا بعد از ده سال بهمون داده نمی‌خوام تو مرحله ی آخر بعد این همه سختی ریسک کنم

اپیدورال خوبه نترس .

طبیعی کامل هم سخت نیست 

این همه خانم زایمان کردن چیزی نشده 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻