بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
واقعا زدت؟؟ اینطور که تعریف نمیکنی و فقط آخرشو میگی فکر کنم ته دلت میدونی ۲۰ درصد مقصری از قول من به مادرت بگو دختری که سر کار میره رو نمیزنن اینطوری اون دختر یا ضعیف میشه و بعدا جلو شوهرش وا میده یا دعوایی میشه و بعدا زندگیش خراب میشه خودتم حتی اگه مقصر بودی اجازه نده کسی بزنه یعنی چه منو زد بعدهم هنرت نفرین کردنه بشین فکر کن امروز اگه چکار میکردی برادرت اونطور رفتار نمیکرد مادرت اون رفتار رو نمیکرد سعی کن هوشمندانه آدمهای اطرافت رو مدیریت کنی و ازشون سواری بگیری
چون ک چادرم رو سرم نکردم تو کیفم کردم همین و گرنه چادری ام همه جا امروز چون چادرم کثیف فود نمیخواستم ...
ارزشش رو داشت بهت توهین بشه؟ لااقل تا سر کوچه سرت میکردی سر کوچه تا میکردی بر میداشتی یا همون شب ی آب میزدی کنار بخاری خشک میکردی نزار سر مسائل کوچیک بهت توهین کنن آتو دستشون نده چون عادت میکنن اینطوری خودت اذیت میشی همیشه اونقدر کامل و مغرور باش که هیچ کس هیچ جا درخودش نبینه بهت تذکر بده یا توهین کنه دنیای امروز جامعه امروز یا باید سگ باشی یا سگ باشن اگه تو سگ باشی میتونی مودبانه و مقتدر دیگران رو مدیریت کنی اما اگه بقیه سگ باشن بیادبانه و توهین آمیز تحقیرت میکنن و دائم بهت میپرن غرورت رو خورد میکنن و روز به روز ضعیف تر میشی در اوج ادب متانت و آرامش مقتدر و مغرور باش دور خودت ی خط بکش که دیگران در خودشون نبینن از اون خط رد بشن با هیچ کس کلکل یا مجادله نکن من همیشه میگم هرچی من بگم درسته حتی اگه اشتباه باشه