2777
2789
عنوان

کنکور

96 بازدید | 20 پست

۷۰ روز دیگه کنکوره رشتمم انسانیه

کلی درس نخونده دارم هنوز جمع بندی نکردم 

به نظرتون چیکار کنم انگیزم صفر صفره هیچ جوره نمیتونم بلند بشم ادامه بدم💔

تعداد رای : 4
نظرسنجی
کنکور
3
75%
انگیزه
1
25%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم🥲💔

چقد خوندی کدوم پایه ها رو بستی؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تو این تایم دیگه فکر نکن میشه یا نمیشه.

فقط بخون هرچی شد شد.

مطمئن باش اگر به هیچی فکر نکنی و فقط بخونی میرسی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

استرس نگیر سعی کن رو کنکور تیر حساب باز کنی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چقد خوندی کدوم پایه ها رو بستی؟

یه مدت مشاور ک داشتم خیلی خوب پیش رفتم دهم دیگه تموم بود تقریبا ولی خب مشاورم مریض شد رفت بعد از اون ۵ تا مشاور عوض کردم هیچی نتونستم بخونم

یه مدت مشاور ک داشتم خیلی خوب پیش رفتم دهم دیگه تموم بود تقریبا ولی خب مشاورم مریض شد رفت بعد از اون ...

الان ۱۱و۱۲ رو هیچ نخوندی؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

از یه طرف نهایی از یه طرف دیگه ترمیم معدل بعدشم که دیگه کنکور تیر هیچ فرصتی ندارم

عزیزمممم درکت میکنمممممم تو میتونییی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍