2777
2789

🤐🤐🤐🤐🤐

والا رشتی ها از قدیم خیلی شیک و باکلاس بودن هر وقت که ما رفتیم ولی لخت گشتن رو ندیدم....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توشهر ما همیشه کاری ب کار هم ندارن 

مثلا قزوین من روسریم افتاده بود کلی زن چادری داشت منو میخورد توی رشت اینجوری نیس همه راحتن 

بعدشم کی لخت شده تاحالا خب کت شلوار میپوشن چه عیبی داره 

امنیت داره کسی مثل شهرای دیگه مزاحم دیگری نمیشه تا۳شب هم شهرداری بمونی کلی ادم هست میگن میخندن شادن چای میخورن سرشون تولاک خودشونه

تا کی افکارتون میخواد این شکلی بمونه عربستانو ببینید یه کم تغییر بدید خودتونو

خب توشهر ما همیشه کاری ب کار هم ندارن مثلا قزوین من روسریم افتاده بود کلی زن چادری داشت منو میخورد ت ...

من ک فکریی ندارم دوستم نگرانه بااینکه خودشم ادم محدودیی نیس ولی درکل خوشش نمیاد شوهرش تو همچین شرایطی باش

من ک فکریی ندارم دوستم نگرانه بااینکه خودشم ادم محدودیی نیس ولی درکل خوشش نمیاد شوهرش تو همچین شرایط ...

آدم وقتی یکیو دوس داره زیباترین آدما به چشمش نمیان

اگه شوهر آدم با این چیزا بلغزه همون بره نباشه بهتره