2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونه منه زائو دعوا و فتنه انداخت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 64 پست

یعنی چی شرایطش نبود جواب تلفنو بدم

هر کسی باشه فکر دیگه میکنه شما به عمد جواب تلفنو ندادید 

یکیو نتونستید ،اونی یکیو جواب میدادید 

مورد دوم ،معمولا ،مادرا کمک دخترشونن ،حالا به درست یا غلط بودنش کار ندارم ولی معمولش اینه 

وقتی مادرتون هست چه انتظاری از مادرشوهر دارید 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

یه کاری کن دوروبرت پیداش نشه یه مدت، کمک که نمیکنن فقط اعصاب خورددمیکننو جیگر آدمو خون میکنن

حتی یه کادو هم به نوه خودشون ندادن !! کل کاری که کردن یه کیلو سیب خریدن آوردن باورم نمیشد 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تو بوده. کار شوهرت اشتباه بود باید به مادرش تذکر میداد که زنم تازه زایمان کرده و بچه شیر میده ...

باردارم و تویه ساختمون با مادرشوهرم... مادر عزیزمو تو بارداری از دست دادم... و تمااااام نگرانیم واسه روزهای بعد زایمانمه... میترسم با درد و بخیه  و یه موجود جدید و گریه ها و داستاناش احترام و ملاحضات مادرشوهرمم باید بکنم... اگر مامانم بود میگفت مرسی مادرم هست ولی الان از رو لطف میخواد بگه بیام پیشت... نمیخوااام 😭😭😭😭

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

ولش زنیکه نفهم رو حواست باشه افسردگی نگیری 

من خودم بعد زایمان با مادرشوهر سگم یه دعوای اینجوری کردم سر اینکه گفت دماغ بچه بزرگه مرده زندست شستم چون واقعا اون موقع حالم بد بود اون باید رعایت حال منو میکرد بعدم افسردگی گرفتم ولی شوهر من حسن دعوا فقط سکوت کرد که منم کلی حرف بارش کردم چرا طرف منو نگرفته شوهر تو که دیگه نوبره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

خوب ادمی که نه ماه خبر نمی گیره الان چه انتظاری داشتی. فک می کردی می گه اره تو راس می گی من بدی کردم بهت؟دیگه هر کی دوس داشته باشه کمک می کنه. وقتی کمک نمی کنع یعنی مهم نیستی براش. پس گلگی نکن

بله مامانمم همینو میگه ... مخصوصا که پیش شوهرم گله کردم باید بدون اینکه اون بدونه میگفتم . این زن یک ...

به نظر من که کاملا حق با توائه مردا کلا بیشعورن بعد زایمان هم خر تر میشن من هیچوقت رفتارهای شوهرمو در رمانی که ژائو بودم و نیاز به حمایتش داشتمو فراموش نمیکنم و هنوز که هنوزه با یادآوریش حالم به هم میخوره

مامانت بود دیگه اون و میخواستی چیکار بیکار بودی گفتی بیاد

عزیزم مامانم نمیرسوند همه کارارو بکنه 

خاله هام خیلی اصرار کردن بیان کمک ولی شوهرم نذاشت کسی بیاد 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

وای چقدر داستانت شبیه داستان منه 

بااین تفاوت ک من یه جای زیارتی رفتم ده روز نبودم بچه ام وشوهرم خونه بودن بچه ام مریض شد هیچکسی ازخانواده شوهر نیومدن 

حتی ی بنر ننوشتن 

بعد دوماه اومدن پیشم یه گله ساده کردم خون بپا کردن همه چیو ریختن وسط تازه من بدهکار شدم 

شوهرم فقط سکوت کرد

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یعنی چی شرایطش نبود جواب تلفنو بدمهر کسی باشه فکر دیگه میکنه شما به عمد جواب تلفنو ندادید یکیو نتونس ...

عزیزم بنده خدا تازه زایمان کرده طبیعی سرگرم بچه و درد جسمی باشه اونا باید درک داشته باشن به هر حال استارتر شرایطش ویژست

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بله مامانمم همینو میگه ... مخصوصا که پیش شوهرم گله کردم باید بدون اینکه اون بدونه میگفتم . این زن یک ...

اون به همین قصد اومده بود عزیزم نباید اتو میدادی دستش

حالا ولش کن میگذره طوری میگذره خودتم نفهمی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حتی یه کادو هم به نوه خودشون ندادن !! کل کاری که کردن یه کیلو سیب خریدن آوردن باورم نمیشد

فقط دورش کن از خودت، بزار همینا فقط تو ذهنت بمونه، تو سر من هوارشد بعد زایمان، شیرم خشک شد از حضور نامهربون و سنگینش... 

همینا سر من‌بدتر در اومد‌.....بعدشم‌‌فوت‌شد ...نوشتن‌‌ این متن قلبم‌به تپش‌آورد الان‌...ولی اینا گفتم‌که اصلا نگران‌نباش و زندگیت کن و‌بسپار به خدا‌.....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

عزیزم مامانم نمیرسوند همه کارارو بکنه خاله هام خیلی اصرار کردن بیان کمک ولی شوهرم نذاشت کسی بیاد

عزیزم مگه چیکار داشتی مامانت کارها خونه میکرد خودت هم بچه نگه میداشتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
باردارم و تویه ساختمون با مادرشوهرم... مادر عزیزمو تو بارداری از دست دادم... و تمااااام نگرانیم واسه ...

الهی خدا بهت صبر بده گلم تسلیت میگم. خیلی سخته دست تنها مخصوصا ماه اول اگه بچه اولت هست. اگه میدونی آدم خوبی هست بزار بیاد کمکت کنه حتی شده همون ده روز اول. انشالله که اونم ملاحظه ات رو‌کنه به خیر و خوشی بگذره. 

مادرشوهر ملائکه هم باشه هیچوقت از ته دل عروسشو دوست نداره  انتظار خوش قلبی نداشته باش بعد زایمان چشای آدم باز میشه و میبینه تنها پدر و مادر خودش حامی ان

شوهر که هیچی و مادرش که اصلاااااا هیچی