2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونه منه زائو دعوا و فتنه انداخت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 64 پست

تو که میبینی این نزده میرقصه و شوهرتم طرف حق نیست اونجور بهش، نمیگفتی بهتر بود... اون حرفا رو هر چی هم در کمال احترام بگی جلوه خوبی نداره مخصوصا مادرشوهرت که بیشعوره و دست آویز خودش قرار میده.... لعنت بهشون که شیرین ترین لحظه ها رو به کام عروس تلخ میکنن... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با اینجور آدما با سیاست برخورد کرد جلوی شوهرت ازش تعریف کن بگو من خیلی ناراحتم با مامان اینجوری صحبت کردم درخواستتو با سیاست بگو اینجوری اون مادرشوهر از خداشه که یه حرفیم برات در بیاره

عین مادرشوهر من که میبینیش میگی آخی چه مظلومه ولی نیس

تو که میدونی این عفریتس نباید گلگی میکردی دنبال بهانه بود باور کن که بندازتتون به جون هم که موفق هم شد از این به بعد اصلا اصلا روش حساب باز نکن در حد اینکه بقیه ببینن فقط سلام بده بهش همین 

به شوهرتم بفهمون خیلی ناراحتی مردا رو جون به جون کنی طرف خانوادشونن ولی شوهرت اگه ببینه تو کاری به کارشون نداری به مرور میفهمه کرم از اوناست فقط شاید به رو نیاره

وای خدا لعنت به مادرشوهرای بد، مادرشوهرمنم چند روز بعد زایمان زنگ زد به شوهرم آخرش گوشیو داد به من یه حال و احوال کرد بچم گریه کرد منم بچم زردیش بالا بود حوصله خودمم نداشتم گفتم بچه گریه میکنه من برم شیر بدم فعلا خدافز ،به شوهرم گفته بود حالا خوبه دختر زاییده کلاس میزاره پسر اورده بود چی میکرد😐خدا ورش داره از رو زمین

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خدا شاهده از عصر تا همین یکم پیش گریه میکردم آخرش مامانم آرامبخش داد تا گریه هام قطع شد آتیش گرفتم و ...

عزیزم چیو طلاق بگیری واییی حساس شدی عزیزم برو یکم استراحت کن حرس نخور زیاد درست میشه...

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
خدا شاهده از عصر تا همین یکم پیش گریه میکردم آخرش مامانم آرامبخش داد تا گریه هام قطع شد آتیش گرفتم و ...

درکت میکنم عمیق تو این ۴۰ سال سن اینقدر دیدم از اینا نمیدونم چرا سر زایمان عروس بدبخت از این کارها میکنن نمیگن تازه زایمان کرده باردار بوده گناه داره ضعیفه الان همش آتیش درست کنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه بچه هستی فقط به خاطر یه دعوا طلاق میگیری؟ خیلی سطحی نگر هستی و نمیتونی مدیریت کنی 

چرا اخه اصلا به روش اوردی پرو ترش کردی 

سیاست داشته باش گلم 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عجب شوهری اگه اخلاق شوهرتو میدونستی باید سکوت میکردی

فکر نمی‌کردم در این حد تهمت های بی اساس مادرش رو ببینه و بازم طرف اون باشه 

بابا من تازه زایمان کردم اونم سزارین هنوز بخیه هام وحشتناک درد می‌کنه خونریزی شدید دارم این مادر و پسر یک ذره شعور نداشتن یعنی ؟ 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

عزیزم با نظر دوستان که کلا قوم و طایفه شوهر رو با یه چوب میزنن کاری ندارم ولی به هر حال شما مادر شوهرتون رو بهتر می‌شناسید همینطور شوهرتون رو، به خصوص که مادرتون هم توی خونتون بودن اصلا نباید گلگی میکردین و واقعا انتظار داشتین چی بشنوید؟ مادرتون هم که بودن و کمک میکردن بهتون، کمی سیاست داشته باشید البته که شرایط بعد از زایمان یهویی پر از تغییر و استرس و بیخوابیه . 

من بودم نفرین میکردم شکوندن دل مادر بچه ادم که از قضا تازه زایمان کرده جواب داره

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

چرا اخه اصلا به روش اوردی پرو ترش کردی سیاست داشته باش گلم

بله مامانمم همینو میگه ... مخصوصا که پیش شوهرم گله کردم 

باید بدون اینکه اون بدونه میگفتم . این زن یک ذره حیا نداره چنان دعوایی راه انداخت که تو خوابم نمی‌دیدم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...