2777
2789
عنوان

کاهش وزن در بارداری

195 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

مشکلی ک من دارم وزن اضافه نمیکنم با اینکه تغذیه خوب و کاملی دارم و ویارهم ندارم

قبل بارداری ۷۰ کیلو بودم.سه ماهه اول وزن از دست دادم (۶۷کیلو شدم) دکترم مکمل و ویتامین داد باز شدم ۷۰ کیلو .امروز که هفته بیستمم بود رفتم ۷۰ونیم بودم که دکترم خیلی ناامیدم کردم و گفتش اصلا خوب نیست این وزن و چندتا ازمایش نوشت برام. کسی بوده ک مشکل منو داشته باشه؟ چی بخورم ک اضافه کنم؟

♡*مامانِ کیان*♡

منم سه کیلو کم کردم اول بارداریم بعد. کم کم اضافه کردم بچمم تپل مپل شد😂

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیلیارو دیدم که اضافه وزن چندانی نداشتن تو بارداری مهم اینه که تو سونو نی نی مشکلی نداشته باشه خدایی نکرده اگه همه چی خوبه رشد نی نی خوبه بیکاری میخوای وزنت بره بالا الکی بعدم معمولا توی ۳-۴ ماه اول وزن کم میکنن خیلیا به خاطر ویار و این چیزا بعدش کم کم اضافه میشه

عزیزم من خیلیارو دیدم که اضافه وزن چندانی نداشتن تو بارداری مهم اینه که تو سونو نی نی مشکلی نداشته ب ...

خداروشکر هیچ مشکلی نداشت فقط دکترم ترسوندم

♡*مامانِ کیان*♡