2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شوهرمم به نظرتون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 64 پست

وای نگو من همیشه سر نماز قبل خواب موقع بغل کردنش دیدنش میگم خدایا یامنو قبل همسرم ببر یا هردومونو باهم دراین حدبگم همسرم هزار دورازجونش خواب دیده بوده دارتصادف میکنه باخودش گفته خدایا نازی دیوونه میشه نکن اینکارو بامن

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چالش خوبیهدرکت میکنم منم وابسته شدیدم به شوهرماما به هو میبینی برا کارش یا مثلا رفتن من برای کارای پ ...

من عقلم دقیقا این حرفارو بهم میگه ها چقدرخوب که بهم گفتید شماهم درسته ادم گاهی باید دورباشه تاقدربدونه

گاهی فکرمیکنم اگه بچه بیاد بهش محبت کنه من طاقت میارم؟

بله خیلی از مسائلی ک الان براتون خط قرمز هست و اولویت رنگ میبازه و موضوعات دیگه جایگزین میشه.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
ما هم اینجوری بودیم تقریبا نه اینکه همیشه ولی کلا ترجیحمون دوتایی بعد بچه بهتر شدیم ولی یه چی بگم دخ ...

وای وای نگو بخدا اینو گفتید ته دلم خالی شد انواری سوار ترن هوایی شدم ویهوسقوط کردم خیلی بده نکنید اینکارو ازهمسرتون دوری نکنید بخاطر بچه بذارید یادبگیره که جایگاه شماکجاست دوروزی قهرکنه سومین روز یادمیگیره مادر اولویته

بله خیلی از مسائلی ک الان براتون خط قرمز هست و اولویت رنگ میبازه و موضوعات دیگه جایگزین میشه.

اره به عقب که نگاه میکنم حقیقتا حق باشماهستش اما دوست ندارم عشق روزی برام رنگ ببازه من دوست دارم حتی در رگ پی ام عشق جاری باشه چون این مرد قابل پرستیدنه

اره به عقب که نگاه میکنم حقیقتا حق باشماهستش اما دوست ندارم عشق روزی برام رنگ ببازه من دوست دارم حتی ...

سلام همشهری 😉 منم مثل خودتم . خیلی وابسته ی شوهرمم اونم همینطوره چون من غیر از شوهرم کسی رو ندارم .اونم جز پدر مادرش کسی رو نداره . خیلی میچسبیم بهم دیگه😆 تو روزای سخت کنار هم بودیم . منم گاهی میگم بچه بیاد فاصله میفته اما ما کلا قصد بچه اوردنم نداریم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ما هم اینجوری بودیم تقریبا نه اینکه همیشه ولی کلا ترجیحمون دوتایی بعد بچه بهتر شدیم ولی یه چی بگم دخ ...

عزیزم بنظرم کارت درست نیست

منم دخترم حسادت میکنه ولی خودمو از شوهرم نمیگیرم حتی براش توضیح میدم مامان و بابا همدیگه رو دوست دارن همدیگه رو بغل میکنن و....

بذار بچه عشق ورزیدن رو یاد بگیره

چه اشکال داره باباش که کلید میندازه تو در بذار اول دخترت باباش و ببوسه بعد شما برو شوهرت و ببوس ولی بذار عشق و محبت و یاد بگیره

من عقلم دقیقا این حرفارو بهم میگه ها چقدرخوب که بهم گفتید شماهم درسته ادم گاهی باید دورباشه تاقدربدو ...

عشق که باشه دوری هم دلتنگی شیرینی داره

مثل اون نیم ساعت اهر که شوهر قراره از سر کار بیاد و انگار صد ساله منتظری

برا خودت اینجوری وقت بزار اجرت بیشتر میشه مطمئن باش

سلام همشهری 😉 منم مثل خودتم . خیلی وابسته ی شوهرمم اونم همینطوره چون من غیر از شوهرم کسی رو ندارم . ...

ای مادر من عاشق بچم اما میترسم بیاد جدایی بندازه بلاسوخته

عشق که باشه دوری هم دلتنگی شیرینی دارهمثل اون نیم ساعت اهر که شوهر قراره از سر کار بیاد و انگار صد س ...

عشق واقعا زیباست خداقسمت همه بکنه

موافقم وحس میکنم باعث شکنندگیم میشه

من اگه شوهرم خونه باشه یا حموم باشه یا خواب باشه تا مجبور نباشم از خونه بیرون نمیرم . شوهرم بیماری داره خیلی میترسم شب تنها بخوابه .یا حموم بره میرم سر میزنم. خودمم اذیت میشم همش فکرم خرابه . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اره به عقب که نگاه میکنم حقیقتا حق باشماهستش اما دوست ندارم عشق روزی برام رنگ ببازه من دوست دارم حتی ...

این رنگ باختن نیس دوست عزیز حل شدنه.همسر منم زبانزد هست توی فامیل و آشنا ولی دلیل نمیشه من خودمو استقلالمو تباه کنم.خودم رو توی یه وجود دیگه حل کنم ک خودم رو گم کنم چون طرفم رو دوس دارم .

من طرفم رو دوست دارم ولی به خلوت و تنهایی نیاز دارم.

الان شما به این وابستگی حس خوبی داری من به یکم خلوت و دور شدن.شما عشق رو در نزدیکی میبینی برای من ۱۰ سال انقدر نزدیکی بوده ک مثل جسمی ک زیاد به دریچه ی دید نزدیک باشه تار شده و کم کیفیت.

من فی الحال فاصله و کیفیت رو به کمیت و چسبیدن ترجیه میدم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
ای مادر من عاشق بچم اما میترسم بیاد جدایی بندازه بلاسوخته

ن ما دیگه هم سنمون رفت بالا هم مشکل باروری داریم جفتمون . کلا دنبال درمانم نیستیم .