2777
2789

انتقالی بعضی دانشگاه ها راحت انتقالی میدن بعضی ها هم ن ولی میتونی دانشجوی دانشگاه شهر دیگه باشی ولی توی دانشگاه پیام نور شهر خودتون مهمان باشی یعنی دیگه برای  پایان ترامتحان دادن نیازی نیس بری شهر دیگه ولی برای امتحانات میانترم نمیدونم 6 نمره رو چجوری  بهت میدن اطلاعی ندارم عزیزم

خدایا شکرت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دعا کنید برام آخه عاشق درسم و از یکنواختی و فقط خونه داری خسته میشم

محتاجم به دعا . ان شاءالله درست میشه . حتما ادامه بده منم مثل شمام میخوام برای ارشد بخونم . 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
انتقالی بعضی دانشگاه ها راحت انتقالی میدن بعضی ها هم ن ولی میتونی دانشجوی دانشگاه شهر دیگه باشی ولی ...

اگه مهمان بشن کلاسای عملی رو میتونه تو شهر خودش بره ؟ 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

خواهش میکنم گلم فقط درساتو خوب بخون چون توی زندگی بدردت میخوره من فقط میخوندم ک پاس شم خیلی ناراحتم الان چون هیچی توی ذهنم نیس و اطرافیان انتظار دارن بهشون مشاوره بدم ولی اطلاعاتم خیلی کمه چون هیچوقت کتابامو حتی یک دور هم نخوندم

ولی الان پشیمونم رفتارا و مراحل  رشد بچه  همه رو میخونید ولی من الان یادم نیس ک مثل ترس و اضطراب بچه توی 18 ماهگی طبیعیع یا ن یا مثلن مکیدن انگشت تا چه سنی طبیعیه و از چ سنی دیگه غیر طبیعیه و باید بفکر درمان بود کلن چون خوب درس نخوندم الان پشیمونم وگرنه روانشناسی خیلی خوبه و توی بچه داری و زندگی شخصی خیلی بدرد میخوره

ایشالا موفق باشی عزیزم  فقط خوب درس بخون بجای منم بخون

خدایا شکرت..
خواهش میکنم گلم فقط درساتو خوب بخون چون توی زندگی بدردت میخوره من فقط میخوندم ک پاس شم خیلی ناراحتم ...

عزیزم ناراحت نباش من هم که کتاب رو کامل خوندم همه ی اینهارو کامل نمیدونم بعدا که کار کردم و مطالعه ی خارج از مدرکم داشتم کلی چیز کاربردی و مفید یاد گرفتم . کلا روانشناسی رو باید تا مقطع دکترا ادامه بدیم و کارکنیم که بتونیم توزندگی برای خودمون و بقیه استفاده کنیم .شما کار درست رو انجام میدی که مشاوره به کسی نمیدی . چون باید تحصیلات مون فراتر از کارشناسی باشه و مطالعه مون خیلی زیاد باشه .

یه روانشناس مدام باید مطالعه کنه تا نظریه های جدید هم یادبگیره . اگه بخوایم حرفه ای کار کنیم باید دنبال یادگیری و مطالعه باشیم . 

براتون آرزوی موفقیت دارم😘

ممنون از لطفت عزیزم . 😍😍