پیام نور خیلی خوبه 6 نمره میانترم داره ک دست استاده و اخر ترم و قبل از شروع امتحانتات پایان ترم استاد ازتون امتحان میگیره بعضی استادا سخت گیرین و حتما باید سر کلاسشون باشی تا بهت 6 نمره رو بدن بعضی ها هم حضور دانشجو مهم نیس و فقط دانشجو برای امتحان میانترم ک همون 6 نمره ای هست میان سر کلاس و امتحان میدن و میرن تمام ولی کلن پیام نور حضور در کلاس اجباری نیس اگ شرایط ت رو ب استادا توضیح بدی قبول میکنن ک سر کلاس نری من خودم باردار بودم استادا خیلی هوامو داشتن و 14 نمره پایان ترم ک این 14 نمره سوالاش کشوری هست ک اگ کسی خط ب خط کتاب رو بادقت خونده باشه بیست میشه چون سوالاش اسونه ولی اگ فقط هدفته ک پاس شی نمونه سوالای ده دوره یا حداقل شش دوره قبل رو بخونی و بری سر جلسه پایان ترم نمره خوبی میگیری و این نمره وقتی با میانترمت جمع بشه بالای ده میشی و قبول میشی فقط هر جوری هست باید سعی کنی شش نمره میانترم رو بدست بیاری
بعضی درسا هم عملی داره ک اونم خودش بیست نمره جدا داره و اون نمره اش فقط دست استاده ک بستگی داره کار عملی رو خوب انجام بدی و استادت دست ب نمره ش بالا باشه ما یه استادی داشتیم بهترین کار عملی ها رو هم 12 میداد ولی یه استاد داشتیم ب همه18 یا 19 میداد
بعد اینکه روانشناسی همش درسای خوندنی و حفظ کردنیه فقط دوتا زبان داره و دوتا امار
ک اماراش اسونه و زباناشم کتاب کار و نمونه سوال بخونی راحت پاس میشی