2777
2789
عنوان

واقعا زمونه ی بدی شده😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست
شخصیت مزخرف داشتن بهتر از ولو بودن تو سایت زنانه ست

دمت گرم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی پررو شدن بعضیا

خیلییییی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شوهرمنم ماه پیش یه مسافر خانوم برداشته بوده خانومه بهش گفته بوده ۳۰۰ بده برم مغازه خرید دارم میام جب ...

😑😑😑😑وایی خدااا

چقدر بیشعور

هییی

از تاپیک خود ادم سواستفاده می کنند مرد های زن نما

هیی چی بگم، 

اگ برای خانوما بود اصلا بخش انتخاب جنسیت آقا نداشتددی سایت چ چرتیه

سایتی برای شما هاست نیای اینجا ولو باشی 

تو هر تاپیک هم سرک بکشی بلکه یه مورد خانومانه مطرح شد خجالت هم خوب چیزیه 

دیگه نبینم ریپلای کنی گزارش میزنم

اصلا خراب زیاد شده شوهرمنم گفته بوده پیاده شو بابا ۳۰۰ داشتم توروسوارنمیکردم که😂😂😂

والا

بخدا زمونمون افتضاح شده

خدا به هممون رحم کنه

سایتی برای شما هاست نیای اینجا ولو باشی تو هر تاپیک هم سرک بکشی بلکه یه مورد خانومانه مطرح شد خجالت ...

چیو گزارش میزنی 😂

ریپ میزنین رو ادم چرت پرت میگین بعد تهدید به گزارش میکنی میگی ریپ نزن؟😂