2777
2789
عنوان

واقعا زمونه ی بدی شده😑😑😑😑

395 بازدید | 27 پست

نامزدم داشت برام تعریف میکرد

بهم گفت که داشتم میرفتم سره کار 

بعد موتور رو دنده یک بوده و داشتم باهات حرف میزدم، چون عادت داریم قبل و بعد کارش تو راه حرف میزنیم همیشهـ

بعد گفت یه ماشین بود دقیقا پشتم آروم میومد، بعد گفت گفتم حتما دوستمه، ولی گفتم نه بابا اینجا چیکار داره که دیدم ماشینه اومد کنارم 

گفت منم اینقدر رفتم گوشه که رفته بودم تو جاده خاکی

بعد گفت سه چهار تا دختر تو ماشین بودن دست میزدنن و سوت و دست تکون میدادن

بعد من رومو اینور کردم به تو گفتم خب دیگ چه خبر 

که دیدم بوق زدن بعد یکیشون گفته برو بابا

و گازشو گرفته رفته

وای بچه ها اگ بگم دوست داشتم دونه دونه موهاشونو بکنم دروغ نگفتم

اما ناخودآگاه در جواب ایما فقط یه لبخند زدمو و نامزدمو بوسیدمو و بغلش کردم

ولی هنوز که یادم میاد جیگرم کباب میشه از شدت حرص

اگ بودم🔪

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الکی نمیگن آخر زمانه

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی نمیگن آخر زمانه

بخدا 

آخه چجوری روشون میشه عوضیا

وای اینقد حرصم گرفته که اصلا حد نداره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بخدا آخه چجوری روشون میشه عوضیاوای اینقد حرصم گرفته که اصلا حد نداره

میفهمم چی میگی 😂❤️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

حرصش کجا بود؟اینهمه پسرا تیکه میندازن یبارم دخترا بیخیال شوهرت محل نباید بده که نداد

حرص نداشت😑😑😑

اون گفت و تو باور کردی مردا این مدل لوس کردن خوب بلدن

من مطمئنم، بهم دروغ نمیگه

قدرش بدون:)

میدونم🥺🫂

واکنش خوبی داشتی افرین

❤️‍🩹🫂