2777
2789
خب یه چیز عادیه اکثر بچه ها اینجورین. اونی که خودش میره درسش رو انجام می ده می خونه استثناس . نعمتی ...

دخمل من کلاس اوله،فداش بشم خودش تکالیفشو انجام میده سر وقت ،خیلی اهمیت میده من راحتم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

عزیزم پسرمنم همینه

بایدخودم پیگیرش بشم.تازه مدرسشون سختگیره وکلی تکالیف راهمونجاانجام میدن ولی بازم بازیگوشی میکنه

منم بابچه های کوچیک پدرم وراومده بااینم بایددسروکله بزنم

مدتیه بهش میگم اول ازهرکاری تکالیفت مهمه وتااوناروانجام ندی ازتلویزیون وبازی خبری نیس

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبل از مدرسه اوقات روزش با برنامه بوده؟ مثلا فلان ساعت بازی؟ فلان ساعت نقاشی؟ خود شما و پدرش روزتون برنامه داره؟ 

اگر تا الان اینطوری نبوده براش مفهوم برنامه ریزی رو جا بندازین. اون قدر تکرار و تاکید کنید که فلان ساعت تا بهمان ساعت برای مشقه که جا بیفته براش. صبور باشید و از کوره در نرید. طبیعیه اولاش مقاومت کنه ولی وقتی سرسختی شما رو ببینه اونم تسلیم میشه و این برنامه رو می پذیره.

حتما از تشویق یا تنبیه های کوچیک براش استفاده کنید. اگر 1 ماه تمام هر روز تکلیف به موقع انجام داد جایزه داره (یک چیز کوچیک فقط چون در واقع مشق وظیفشه) و اگر روزی درسشو انجام نداد مثلا تی وی تعطیل.

دختر منم کلاس اول وقسمتی از کلاس دوم رو به من وابسته بود شدید.یعنی خودم باعثش بودم فکر میکردم بدون من نمیتونه درس بخونه و اونم واقعا نمیخوند .تا اینکه مامانم گفت بزار خودش بخونه تو از دور نظارت کن اینجوری کردم الآن ماشاالله کلاس سومه،همه کاراشو خودش میکنه هر جا گیر کرد من میگم.در ضمن دخترم باهوشترین وزرنگترین کلاسشونه این چند سال .چه من باشم چه نباشم باز زرنگترینه ماشاالله😍😍😍

من بچه مدرسه اي ندارم ولي خودم وقتي دبستاني بودم بدون تذكر بزرگترها درس هام را ميخوندم، از نظر من چند تا علت داشت: يكي اينكه پدر و خواهرم هميشه مشغول مطالعه كتاب بودن، دوم اينكه تلويزين دائماً خونه مون روشن نبود، سوم اينكه اون موقع ها موبايل و تبلت نبود كه همه ش بزرگترها سرشون تو اينترنت باشه و بچه ها هم دوست داشته باشن ببينن اون تو چه خبره يا بخوان همه ش باهاش بازي كنن.

از نظر من همه ش تذكر دادن فايده اي نداره، بايد براي بچه انگيزه ايجاد كرد، مثلاً اگه دوست داره يه برنامه تلويزيوني را ببينه بهش بگيد تا وقتي تكاليفت را انجام ندادي اجازه تماشاي تلويزيون نداري، بعد از يه مدت بچه عادت ميكنه كه اول از هر چيز تكاليفش را انجام بده.

البته اين نظر منه و نظر كارشناسي نيست.

من خودم جزو اون بچه هایی بودم که از اول ابتدایی املایی که میدادن خونواده برا بچه بگه و بچه بنویسه رو خودم برا خودم میگفتم یعنی اصلا پدر ماردم نمی فهمیدن من درس دارم یا نه شاغل بودن و مزیت درس خوندن و علم و برام توضیح میدادن و هیچوقت بهم نگفتن پاشو تکالیفتو انجام بده یا اصلا ازم نمیپرسیدن نمره ت چند شده و همیشه ۲۰بودم ...ولی همیشه برا خوب شدن نمره م بهم جایزه میدادن و تشویقم میکردن...در عوض دخترخالم که همسن بودیم هر ثانیه مامانش میگفت بخون و انجام بده و حرص میخوردو خیلی دورو برش بود هر روز تو مدرسه بود و میبرد و میاوردشو...من حتی جشن تکلیفمم مامانم نمیومد...کلا بچه دوبار که تکلیفاشو انجام نده و معلم باش برخورد کنه یا ببینه چقدر معلمش به بچه درس خونه کلاس اهمیت میده خودش خود به خود سمت درس و مشق میره شما فقط باید تو خونتون از علم و درس صحبت باشه و همین کافیه برا بهتر شدن وضعیت بچه تون 😊

دختر منم کلاس دومیه اوایل هی من باید بهش تذکر میدادم ولی چند بار ک خودمو پدرش باهاش صحبت کردیم و درنهایت گفتیم اگه ۸به بعد درستم مونده باشه و خیلی ام مهم باشه نمیزاریم انجام بدی پس باید تا اون تایم همه چی تموم و برنامتم جمع کرده باشی. الان داره ناهار میخوره میره میخابه تا ۳ اینا بعدم ک بیدار شد  بصورت خودکار میره سراغ تکالیفش. 

و خداوند سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران
عزیزم قبل از مدرسه اوقات روزش با برنامه بوده؟ مثلا فلان ساعت بازی؟ فلان ساعت نقاشی؟ خود شما و پدرش ر ...

متشکرم آره کلا زندگیتون با برنامه هستش،مثلا بهش می گم تا ساعت ۴ مشق باید تمام بشه اما اون میره تو اتاقش با داداشش بازی کردن  و هیچ اهمیتی نمی ده انگار هنوز معنی گذشت زمان رو نمی فهمه تا اینکه بهش بگم ده دقیقه دیگه وقتا تمامه تازه شروع می کنه به نوشتن

دوستان عزیز از راهنمایی همه تون متشکرم،دخترم بچه زرنگ کلاسشون هست البته با هل دادن من،اگر من چیزی نگم درساشونمی خونه و نه می نویسه،بنظرتون یه مدت من ولش کنم ببینم چه می کنه؟

متشکرم عزیزم از راهنمایی خوبت،آخه اینا از بس کلاسشون شلوغه معلمشون نمیرسه مشقاشون رو ببینه،تا حالا ش ...

عزیزم 

دختر تا از مدرسه میاد و ناهار میخوره نذار بخوابه و مشغول کار دیگه ای بشه 

بهش بگو عصر میخوایم بریم پارک یا این کارتون را ببینیم ... خلاصه یه چیزی که بتونه سر ذوقش بیاره 

تا بشینه سر درساش 

بعد هم شما مشقاش و چک کن 

در نهایت هم اون قولی که داده بودی را عمل کن 

البته همیشه نیازی به این باج دادن ها نیست 

تا زمانی که عادت کنه 

مثلا بگو عصر ففقط زمانی میتونی کارتون ببینی یا بازی کنی که درسات تموم شده باشه و سر حرفت وایسا 

ولی با داد و بیداد و نفرین و اینا مجبور به کاریش نکن 

بچه تا ببینه مادر بابت موضوعی حرص میخوره دقیقا اون کار را تکرار میکنه تا شما را اذیت کنه 

در خصوص کلاس هم سعی کن ببری مدرسه ای که واقعا توجه بهش بیشتر باشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
عزیزم  دختر تا از مدرسه میاد و ناهار میخوره نذار بخوابه و مشغول کار دیگه ای بشه  بهش بگو ...

واقعا در مورد مدرسه دارم به مدرسه اش شک می کنم که خوب باشن،چون معلمشون هر روز فقط یه سوال ریاضی براشون حل می کنه،خارج از کتاب اصلا ندارن،من بخاطر اینکه پایه ی دخترم ضعیف نشه مجبورم خودم باهاش خیلی کار کنم،مثلا مدرسه اش جز بهترینهای منطقه هست اینجوریه،بقیه ی مدارس دیگه نمی دونم چجورین

دخترم خیلی هم بی دقتی می کنه،جوابا رو غلط می نویسه تا می گم غلط نوشتی فورا درستش می کنم،چکار کنم از همون اول درست بنویسه،چون بلد هست اما بی دقتی می کنه

نمیشه کاری کرد من که عصبی میشم گاهی تنبیه

درکتون می کنم،من نگران آینده اش هستم الان بچه هست از تهدید می ترسه یا تشویق خوشحال می کنه،بزرگتر که شد چجوری درس بخونه،دلم می خواهد از درس خوندن لذت ببره یه وظیفه بدونه

پسر من الان کلاس پنجمه از همون کلاس اول خودش تکالیفش رو انجام میداد بدون کمک من من فقط تو این ۵ سال دیکته بهش گفتم درسم نمیخونه فقط تو کلاس یاد میگیره خیلی بهش تذکر میدم درس بخون الانم امتحان داره ولی میگه بلدم بلدم معلمشم گفت کاری باهاش نداشته باش بلده دیگه گفت که پسرت خیلی باهوشه کلاس های مختلف ببرش ولی پسرم تنبله نمیره نمیدونم چیکار کنم که از توانایی که داره استفاده کنه 😐😐😐😐😐