2777
2789
عنوان

بعضی وقتا به جدایی فکر میکنم

141 بازدید | 11 پست

از دوران نامزدی متوجه خساستش شدم

یه جاهایی پول خرج میکنه یه جاهایی نه

همو دوست داریم هیچوقت دعوا نمیکنیم زندگی نرمالی داریم ولی مثلا گیاد یه تومن یا دو تومن میریزه تو کارت خودش میده دست من هر وقت تمام شد دوباره میریزه مداگ عکر خانواده شه ان.ار مدام در مقابلشون احساس مسئولیت میکنه مدام دخالت میکنن منکه زیر بار نرفتم و ننیرم اما انتظار داره کارای خانواده شو انجام بدم که نمیدم چون کلی بچه گجرد دارن که ول کردن رفتن جای دیگه مادرش مداگ با نگه من غریبم بازی میخواد از ما پول بگیره از سفارش یخچال وسیله خونه تا پول دوا و درمان حتی به نن دقیف نگفته من چقدر حقوقمه انتظار داره بدم سر کار و خرج خودمو بدم جاضره چند میلیون به خانواده اش بده لی چهار ماهه ازدواج کردم کلا یک میلیون لباس خریدم و بتراها گفنم دندون درد دادم به دوی خودش انچنان نمیارهبترها تو خریدمغاره دارها تیکه انداختن که طرف خودشو کشت و متوجه شدن که خسیسه و اعصابش خورد میشه مک خرید میکنم هرچی میخوایم رو میخواد جوری بخره که منفعتش به جیبی خانواده اش هم بره مثلا خونه بخربم تو شهری که خواهر و بردارای مجردش هستن که اونا برن توش نمیدونم به مرور درست میشه یا نه خداییش صبوره ودوستش دارم اما از خانواده اش و خساست خکدش و اینکه  قت و پولشو داره صرف خانواده اش میکنه و اینکه به نیاززای من توجه نمیکنه متنفر شدم 

قراره سر کار خوب برمنمیدونم چه جوری بهش بگممن تو خ نه پول خدج نخواهم کرد و موظفه هزینه های منم بده

خواهر استرس داری جملاتت هماهنگ نیست .نیازهای جنسی و پولت و فراهم نمیکنه؟؟

در عوض برای خونوادش؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبوری کن..با سیاست بهش بفهمون لازم نیست به زبون بیاری..طلاقم نگیر ..هر آدمی یه عیبی داره به مرور درست میشه همینکه عشقی بینتون هست و همدیگر رو دوست دارین کافیه...

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بری سر کار مطمعنا ن تنها توقع داره خرجت با خودت باشه بلکه توقع داره خرج خونه هم بدی.بنظرم چون پراکنده صحبت کردی اگه واقعا اذیتی برو مشاوره ی درست حسابی.ولی در وهله اول توام خرج بتراش.براش از ترس از اینده بگو و برو هی طلا بخر

خواهرم  پیر شده

برا خواهرم به زور و دعوا لباس میخره

اما هر هفته به داداش متاهلش ۵ تومن پول میده که  نمیدن الکی میگه پس داد بیکار نشسته خونه یه بچه دانشجو هم داره

مادر و خواهراش که هیچچچچچچچ

خواهر استرس داری جملاتت هماهنگ نیست .نیازهای جنسی و پولت و فراهم نمیکنه؟؟در عوض برای خونوادش؟

نیازهای جنسیم رو بر ط ف میکنه ولی مثل یه بچه برام پول میریزه هنوز از خانواده اش نکنده مدام میخواد منو فدای اونا کنه همینطور که خودش فداشون شد به شدت هم مداخله گر و سودجو هستن

خودت برو سرکار و ننتشو نکش البته شرایط بد اقتصادی رو هم درنظر بگیر

من مادرم شاغد بود و تمام پولش هنوزم صرف بقیه گیشعو دوست ندادم منم اینجوری بشمدوست دارم حتی اگه سر کار رفتم هزینه هامو خودس بده چون من خرج نکنم صرف بقبه میکنه

نیازهای جنسیم رو بر ط ف میکنه ولی مثل یه بچه برام پول میریزه هنوز از خانواده اش نکنده مدام میخواد من ...

همه چی به مرد مربوطه

همه دامادمون که گفتم جونشو برا خانوادش میده اما یه داداش داره فدای زنش میشه هر روز رستوران و مسافرت و اینم از دامادمون پول میگیره والا دامادمون خرج چندتا خانوادرو میده

خواهرم پیر شدهبرا خواهرم به زور و دعوا لباس میخرهاما هر هفته به داداش متاهلش ۵ تومن پول میده که نم ...

چی بگم دقیقا منم ت  این شرایط دارم پیش میرمواقعا موندم چی بگماز طرفی سنمون داره میره بالا ک میترسم دیر اقدام کنم چون چندبار اقداگ کردم و نشده از طرفی میگم بذار درست بشنامش بعد بچه دار بشم