بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبح بیدار شدی یه دوش بگیر، یا حداقل دست و صورت و پات رو با آب خنک بشور
چندتا حرکت کششی انجام بده
صبحانه بخور
دو ساعت بعد بیدار شدن هم قهوه بزن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
شب زود بخوابصبح بیدار شدی یه دوش بگیر، یا حداقل دست و صورت و پات رو با آب خنک بشورچندتا حرکت کششی ان ...
عزیزم قهوه اصلا رو من اثر نداره . و دوما اینکه انقد که خوابم میاد نمیتونم از جام بلند شم همون بلند شدن اولش هم سخته.بعدش هم بلند میشم که یکسری کنم باز یهو خوابم میگیره باید دراز بکشم
تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
عزیزم قهوه اصلا رو من اثر نداره . و دوما اینکه انقد که خوابم میاد نمیتونم از جام بلند شم همون بلند ش ...
فقط یک هفته مقاومت کن و نخواب، درست میشه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
خب مشکل اینه که حتی نمیتونم بلند شم از رختخواب حتی بلند شم باز سریع خوابم میاد کارم رو مجبورم ول کنم ...
یه روز که هرجور شده بیدار بشی در طول روزم نخوابی شب زود خوابت میبره و این میشه روتین زندگیت اینو منی دارم میگم که ساعت چهار پنج صبح میخوابیدم یک ظهر بیدار میشدم🤦♀️
از وقتی پسرم میره مدرسه ۶ بیدار میشم به راحتی البته خیلی دوست دارم بشه ۵