2777
2789

سلام. خاهش میکنم بخونید چون به تک تکتون نیاز دارم

نمی‌دونم چرا اینو می‌نویسم، ولی شاید یکی بفهمه من چی می‌گم. پنج ماهه که نماز نمی‌خونم، دقیقاً از همون وقتی که فهمیدم خدا حتی یه حاجت ساده رو هم بهم نداد. حاجتی که شاید برای بقیه چیز مهمی نباشه، ولی برای من همه‌چیز بود.

من عاشق پسری شدم که فکر می‌کردم دوستم داره. یه عشق احمقانه؟ شاید. ولی واقعیت اینه که من با تمام وجودم بهش دل بسته بودم. اون‌قدر که تا یه نشونه بزرگ دیدم و فهمیدم حسودیش میشه با یه پسر حرف بزنم و با پسره دعوا کرد گفت برو برو با دختره حرف بزن

خودم بهش درخواست دادم. و همون لحظه، کل دانشگاه از این قضیه باخبر شد.رفت به همه گفت دختره میخوایت مجبورم کنه کنه بگم‌دوسش دارم.

آبرو و غرورم جلوی همه رفت، شدم سوژه‌ی حرف مردم. فقط یه چیز از خدا می‌خواستم: کاری کن این پسر بهم درخواست بده، حتی اگه از ته دلش نباشه. فقط برای اینکه این زخم کمتر بسوزه، برای اینکه این تحقیر برام قابل تحمل بشه.

ولی نه. اون نه‌تنها هیچ درخواستی نداد، بلکه تقریباً با همه‌ی دوستای دانشگاهی‌ام وارد دوستی و شد و یا درخواست رفتن تو رابطه رو داد، الا من. انگار که حتی ارزش اینو هم نداشتم که بهم یه جواب الکی بده، که یه لحظه وانمود کنه برام اهمیتی قائله.

می‌دونی دردش کجا بود؟ اینکه همه‌ دخترای اطرافم و هرکیو می‌دیدم از من بهتر بودن. از نظر موقعیت، از نظر ظاهر، از نظر هرچیزی که فکرشو بکنی. و من؟ احمقانه‌ترین کار دنیا رو کردم، نشستم شب و روز دعا کردم، نماز خوندم، از خدا خواستم که حداقل این یه حاجت رو بده. ولی هیچی.

اگه مهم بودم، اگه خدا منو می‌دید، چرا هیچ‌کاری نکرد؟

چرا گذاشت که این‌جوری خورد بشم، تحقیر بشم، احساس بی‌ارزشی کنم؟ دادن این حاجت برای خدا که کاری نداشت، ولی ندادنش برای من خیلی گرون تموم شد، خیلی...

وقتی به زندگی بقیه نگاه می‌کنم، می‌بینم که چقدر راحت‌تر زندگی کردن. اونا از ده سالگی پای پخت‌وپز و کارای خونه نبودن، یتیم بی مادر نبودن بی فانیل و بی کس نبودن مثل من جوونیشونو با درد قوز کمر از دست ندادن، آخرشم هیچ‌کدومشون یه "مرسی" خشک و خالی نگرفتن. ولی من چی؟ با همه‌ی اینا، هیچ‌چیز گیرم نیومد، هیچ‌چیز تغییر نکرد.

دیگه برام مهم نیست که نماز نخوندن گناه داره یا نه. حس می‌کنم خدا منو نادیده گرفت. اگه واقعاً بود، اگه واقعاً می‌دید، پس چرا گذاشت که این‌قدر له بشم؟

اون آدم خوب بود یا بد، اینکه ارزشش رو داشت یا نه. مسئله این بود که آبرو و غرورم جلوی همه رفت.

من توی یه شهر کوچیک زندگی می‌کنم. اینجا اگه یه چیزی اتفاق بیفته، فراموش نمی‌شه. همکلاسیامو هر روز می‌بینم، توی خیابون، توی دانشگاه، توی کافه‌ها. فقط دو تا دانشگاه اینجا هست و همه هم همینجا می‌رن. اون تحقیر، اون سوژه شدن، هنوزم باهامه. برای تو شاید یه اتفاق ساده باشه، ولی برای من چیزی بود که زندگیمو زیر و رو کرد.

من نمی‌خواستم اون آدم توی زندگیم بمونه، نمی‌خواستم که عاشقم باشه یا باهاش ازدواج کنم. فقط می‌خواستم که یه درخواست بده، فقط یه چیزی که این تحقیر رو یکم کمتر کنه، یه چیزی که جلوی این حرفا رو بگیره. ولی اون نه‌تنها این کارو نکرد، بلکه با همه‌ی بقیه وارد رابطه شد، جز من.

حالا فقط یه سوال دارم:

چطور باید با این حجم از ناامیدی کنار بیام؟ چطور وقتی دیگه به هیچی اعتقاد ندارم، دوباره سراغ خدا برم؟ اصلاً لازمه که برگردم؟ یا باید قبول کنم که دیگه هیچ‌چیز قرار نیست تغییر کنه؟

اگه کسی این حسو تجربه کرده، لطفاً بگه. شاید یه کم از این سردرگمی دربیام.

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

سوالات به کنار،

منتها چیزی که تعریف کردی،یه مسیر غلط بود که رفتی کاملا بچگونه،

اومدیمو بهت درخواست میداد،درخواستش جوری بود که بیشتر تحقیرت میکرد،باز از چشم خدا میدیدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم اینکه تقصیر خدا نیست

مگه خدا به اون میگه درخواست بده یا نه

خیلیا مثل شما شرایطی داشتن والا منم اگه زندگیمو برات بگم شاید برام گریه کنی اما دیگه تقصیر خدا نیست

برات مهم نباشه فقط 

نگاهت کردن توروشون بخند بالاخره ادم اشتباه میکنه دوستی که بخواد ادمو سرزنش کنه که دوست نیست

شاید الان با خدا قهر کردی اما خب میدونی چیه ما نمازو برای دل خودمون میخونیم

وگرنه خدا که محتاج نماز ما نیست عزیزم بهتره با خدای خودت دوست باشی😃🤌🌷

دوستان منم همین سوالو داشتم میشه ازفواید نماز بگین یا میشه درمورد خدا بگین اخه میخوام بگردم پیش خدا ولی نمیدونم و چند ماهی نمیخونم یا اگرهم بخونم فقط شب🤦🏼‍♀️

ببخشید استارتر میشه هرکسی جواب داد منو هم لایک کنه ک بخونم؟مرسی

نیازی نیس برگردی به اون اعتقادات قبلت.

اتفاقا خوبه ک دیدگاهتو عوض کنی

بنظرم خدا اونی نیس ک تو ذهن ما کردن از بچگی

اکثر اتفاقاتی ک برامون میفته نتیجه کارای خودمونه و مث دومینوعه

و اینک انتظار داسته باشیم به اصطلاح خدا و دعا نحاتمون بده خیلی خنده داره

عزیزم خدا تو مسائلی که نهی کرده بنده شو آزاد میزاره هرکاری میخواد کنه ، تو نمیتونی بگی چرا خدابهم نداده چون از اول گفته که درست نیست ، الانم مطمئن باش لطف خدا بوده که نشده وگرنه صدرصد بااین روحیه ای که داری یه گرفتاری خیلی بزرگ برات درست میشد اما ما آدما عجولیم ، بعدها میفهمیم این نشدنا همش بخاطر لطف خدا بهمون بوده هزاربار بابتش شکر میکنیم این روزا رو توام میگذرونی عزیزم ، خدا به منو تو نیازی نداره اگه ازش رو بگیریم هیچ مشکلی پیش نمیاد ماییم که تنها میشیم

دوستان منم همین سوالو داشتم میشه ازفواید نماز بگین یا میشه درمورد خدا بگین اخه میخوام بگردم پیش خدا ...

دوست کلم شما شده منتظر یک نفر باشی و دست ودلت نیاد؟

شور و شوقشو نداشته باشی میشه مگه؟

بشین سنگهاتو با خدا وا بکن

اینکه فلانی بهت ظلم کرد که تقصیر خدا نیست عزیزم

میگی از اعصای خانوادم فوت شده خب اونم دلیل داشته اینم تقصیر خدا نیست

اصلا خدا به بنده هاش ظلم نمیکنه 

اگه قرار بود ظلم کنه که خدا نبود استغفرلله

با خودت و خدای خودت دوست باش

وقتی عاشق خدا باشی دیگه نمازو هم میخونی 

روی عزت نفست باید کار کنی هیچوقت به پسرا درخواست نده این برات تجربه بشه باید جذب یاد بگیری خودت فرکانسش بفرستی طرفت بیاد سمتت نباید پسرا بفهمن خوشت اومده ازشون این ربطی به نماز نداره اگه شنیده باشی همه میگن خرابا شانس دارن شانس نیست اونا بلدن چجوری ارتباط بگیرن  

بعدشم مگه خدا احتیاج به نماز خوندنت داره ؟ احتیاج به دعا کردن تو داره ؟ لحظه به لحظه ی زندگیمون هر نفسی که میکشیم محتاج خدا هستیم . خدا خالق و مالک این جهانه ، جهانی که یک ذره آفریده هاش تداخل ندارن با هم . خالق من و تویی هستش که با این همه گناهی که انجام میدیم باز هم بهمون نعمت میده 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

خدا خیییییییلی مهربونه و هممممه ی بنده هاشو دوست داره، ولی خییییلی هم حکیمه و هیچ کاریش بی دلیل نیست. از هممممه هم عالم تره. توانا هم هست. هررررکاری بخواد، میتونه بکنه.

حالا یه خدای بی نهایت مهربون و دلسوز و عالم و حکیم و قدرتمند تصور کن، که هم میدونه چی از هممممه بیشتر به صلاحته، هم هررررکاری که به صلاحته، میتونه برات انجام بده. 

و البته از محبت و خوش بینی تو هم بی نیازه.

پس اصلا براش مهم نیست تو درباره ش چی فکر میکنی، اون کاری رو میکنه که از همممه بیشتر برای تو توی اون موقعیت، خوبه.

دوستان منم همین سوالو داشتم میشه ازفواید نماز بگین یا میشه درمورد خدا بگین اخه میخوام بگردم پیش خدا ...

عزیزم قبل ازاینکه شروع به خوندن دستورات خدا کنی به خودش ایمان داشته باش اگه وجودشو حس کردی ، اگه دیدی که یه طناب به اون بالا داری دیگه خودتو تنها حس نمیکنی ، اول محبتشو توی قلبت زیاد کن نگاهتو به زندگیت مثبت کن معجزه هایی که برات کرده رو میبینی بعد با خودت فکر کن ببین کسی که انقدر بی منت برات محبت میکنه ارزششو نداره که تو دستوراتشو انجام بدی اونم برای خیروخوبی خودت ، من هرموقع که حس نمازخوندن ندارم یاد این جمله میوفتم که وقتی به سجده میریم سرمونو رو پاهای خدا میزاریم به شوق این بلندمیشم