2777
2789
عنوان

تموم شد ولی به چه قیمتی

442 بازدید | 16 پست

من دلم میخواس مادر شم 

شوهرم نه پولی داره نه اهل کارکردنه مستاجریم‌ماشینم با طلاهای من خریدیم 

همه پولاشم بر باد داده رابطه هم که نگم براتون ماه هاست نداریم 

هی بهش گفتم کاری بکن گفت راه حلی ندارم گفتم بچه گفت نمیشه با این شرایط گفتم خب من که دو شیفت سرکار میرم توام دو شیفت برو گفت نمیتونم خلاصه دیشب گفت من فکر میکنم مانع خوشبختیتم و پیش من افسرده میشیونمیزارم به چیزایی که میخوای برسی و صبح میرم و رفت

تصمیم درست همین بود ولی نمیدونم چرا دلم میخواس بجنگه و تلاش کنه ما ۷سال باهم بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شاید رفت بشینه فکری کنه چاره ای خوب بشه برگردید یرخونه زندگی تون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوشبحالت چه راحت

ای کاش شوهر منم اینجور آروم بره  طلاق توافقی بگیریم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜