2777
2789
عنوان

آمپول پرپشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست
مگه داریم من دارم کچل میشم

آره داریم برو بزن😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم خواهر تاثیری نداشت...آخه من ریزش و کم پشتی ارثی دارم جواب نمیگیرم

مال من ارثی نیست،پوست سرم چربه خیلیم استرسی ام،فک کنم دلایلش اینا باشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دزد هم داره من میترسم از آمپول چقد هزینه ش ببینم دز توانم هست

هزینشو نمیدونم والا،ولی دردو که حتما داره،تزریق زیرجلدیه فک کنم

من بیوتین و دکسپانتنول رو از هرکدوم ۶تا زدم بمدت ۶ هفته اما هیچ تاثیری ندیدم ازش

🫤🫤🫤الان یه کاربر دیگه هم گفت بیوتین زده تاثیر نداشته

شمام مشکلت ارثیه؟

دکترا که میگن ارثیهاما بنظر خودم علتش بیشتر استرس و چربی بیش از حد سرم باشه.و همچنین تغذیه ناسالمم

پس شاید بخشیش ارثیه ومابقی چیزا روندشو سریعتر میکنه

پس شاید بخشیش ارثیه ومابقی چیزا روندشو سریعتر میکنه

اره احتمالا 

جالبه حالا تو خانوم هامون هیچکس اینجوری نیست بااینکه یه عدشون هورمون مردانه هاشونم بالاست

اما مال منکه نرماله دکترا میگن بدنت به همون میزانم واکنش نشون میده😐

البته خود دکترا هم گفتن بغیر از بحث ارثی چربی بیش از حد سرم باعث ریزش مو میشه 

اره احتمالا جالبه حالا تو خانوم هامون هیچکس اینجوری نیست بااینکه یه عدشون هورمون مردانه هاشونم بالاس ...

دقیقا تو اطرافیان منم همه موها پرپشتن جز من

شانس نداریم حالا اگه یه مریضی ارثی داشتیم صدرصد میگرفتمش😄

نه نداشتمفقط یکی از آمپولا چاقی کاذب میده ، انگار بدن ورم میکنه . وقتی آمپول قطع کردی بعد از یه مدت ...

ای بابا😑همین بیوتین؟یا اون آلمانیه که گفتی؟

دقیقا تو اطرافیان منم همه موها پرپشتن جز منشانس نداریم حالا اگه یه مریضی ارثی داشتیم صدرصد میگرفتمش� ...

واقعااا هم شانس نداریم.

ولی میدونی چیه بحث ارثی که قاعدتا هست نمیشه انکارش کرد اما همین استرس و تغذیه ناسالم و...اونا هم بشدت مهمه.

و یکیم که میگن وقتی که طبع مغز بیش از حد سرد یا گرم بشه ریشه مو سست میشه و موها میریزه.

حالا من میخوام‌یه طب سنتی هم برم ببینم چی میگه.شما هم‌اگر تونستی برو یه سر.

واقعااا هم شانس نداریم.ولی میدونی چیه بحث ارثی که قاعدتا هست نمیشه انکارش کرد اما همین استرس و تغذیه ...

از لحاظ استرس که خیلی داغونم من،تلفنم زنگ میخوره استرس میگیرم تااین حد😄

آره طبع واین مسائلم خیلی مهمه کلا توبدن،واسه هرعضوی نه فقط مغز

دکتر سنتی دوسال پیش رفتم کلی هم داروهای گیاهی عجیب غریب بهم داد ولی هیچ تاثیری حس نکردم،شایدم دکتره فقط میخواست داروهای دست سازشو بفروشه😂

یادم‌نیست کدوم بود

باشه ممنون از راهنماییت عزیزم❤️❤️