2777
2789
عنوان

آمپول پرپشتی مو

297 بازدید | 34 پست

کسی زده تاحالا؟اگه آره اسمش چی بود ونتیجه داشت براتون یانه؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هست

آره،یه مدل هست اسمش بیوتینه تو پنج نوبت باید تزریق بشه

میخوام ببینم کسی تجربه داره یانه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من شروع کردم بیوتین و دکسپانتنول میزنم امیدارم جواب بده

چند بار زدی تاالان؟

۷ ۸ سال قبل زدم دوتا بود یکیش بیوتین بود فکرکنم اون یکی اسمش یادم نیستآلمانی بود فکرکنم ۳،۴ماه زدم ر ...

به بیوتین حساسیت پیدا نکردی؟

آره،یه مدل هست اسمش بیوتینه تو پنج نوبت باید تزریق بشهمیخوام ببینم کسی تجربه داره یانه

من زدم خواهر تاثیری نداشت...آخه من ریزش و کم پشتی ارثی دارم جواب نمیگیرم

یاد خدا آرام بخش دلهاست
ی بار باید هفته ای ی بار بزنی تا 6 هفته

ایشالا نتیجه ببینی

دو سه هفته دیگه ازت میپرسم شرح حالتو😁