2777
2789
عنوان

کسی بوده دلش بخواد شوهرش بمیره به جای اینکه طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
کسی رزق دیگری از گلوش پایین نمیره

امیدوارم 

من موقع بخشش گفتم این خونه ماست تو میگی ندارم (که خوب دروغ بود)ولی هر وقت داشتی بیار بده خندید مسخره کرد گفت اگه از اینجا رفتین چی کفتم نه ما هستیم خواستم لفظی هم شده مدیون من بمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدون بچه تازه ده سال موندم

منم موندم اصلا نخواست عوض بشه این همه سال خون دل خوردن رفت یکی دیگه رو گرفت اون داره کیفش میکنه البته اینجوری میگن من زیاد از زندگیشون اطلاع ندارم که خوشبین یا نه اما شوهرم با این همه ظلمی که کرد من میگفتم مکافات کاراش میکنه واگطدا ش به خدا زورم بهش نرسبد

عزمزمه رفتم پزشکی قانونی دیه هم بریدن واسش اما اینقدر سرتق بود میگفت باشه دیه تو میدم دادگاه هم چندر ...

بله کاملا حق با شماست تو دادگاه زن باید مهر رو ببخشه تا طلاقش بدن 

خوب اونم لابد باید مدرکی رو کنه بگن خیلی عذاب کشیدی طلاقت میدیم دیگه فقط مهرتو ببخش یا همش یا قسمتیشو وگرنه ثابت نشه اذیت بودی که فکر نکنم اصلا طلاق بدن 

منم موندم اصلا نخواست عوض بشه این همه سال خون دل خوردن رفت یکی دیگه رو گرفت اون داره کیفش میکنه البت ...

شما چند سال زندکی کردین؟فرزند هم دارین؟

خیلی خوب و بدو نمیشه فهمید دوست من شوهرش دستو پاشو بست کتکش زد انداختش تو بیابون زن بازم بود الانم زن دوم گرفته دوتا پسر داره اخه اون عیاش چیه که زن بعدی رو خوشبخت کنه 

منم هنوز خیلیا که داخل زندگیمو قضیه منو نمیدونم به زبون میگن آرزوی دامادی مثل شوهر من و زندگی منو برای دخترشون دارن 

منم موندم اصلا نخواست عوض بشه این همه سال خون دل خوردن رفت یکی دیگه رو گرفت اون داره کیفش میکنه البت ...

البته یه چیز دیگه هم بگمااا

ما چون مشاوره هم رفتیم مشکل شخصیتی شوهرمم فهمیدم در موردش مطالعه کردمو مشاور باهام صحبت کرد فهمیدم یه زن خیلی قوی که زور و قدرتش ازش بیشتر باشه شاید بتونه کنارش زندگی کنه بهش گفتم خوب منو تبدیل کن به زن قوی گفت میشه اما چون از اول نبودی تو این زندگی و کناره این ادم که داره دام عزت نفست رو نابود میکنه شدنی نیست 

شاید شوهر منم با همچین زنی انقدر به چالش نمیخورد من چون زن آروم کم قدرت بودم اینجور شده 

یعنی چی مثل هم باشن؟

یعنی اگه عشق مهمونی ان دوتاشون باشن اهل رفت و امد باید مثل هم باشن یا اگه نه رفیق باز نیستن مثل هم باشن اگه لب جوب هم نشستن باهم خوش باشن...مثلا زن اول شوهرم اهل رفت و امد نبود شوهر من خیلی مهمونی رفتن دوس داشت

یعنی زن اولش مظلوم بوده که همسرت بهش زور میگفته؟

اشتباه متوجه شدین 

خودمو میگم مظلوم بودم 

من زنه اولش هستم‌

منظورم اینه اگه زن بعدیش بر خلاف من قوی و زورگو‌ باشه بهتر میتونه بمونه 

یعنی اگه عشق مهمونی ان دوتاشون باشن اهل رفت و امد باید مثل هم باشن یا اگه نه رفیق باز نیستن مثل هم ب ...

خودش گفت گفت که زنش اذیت میکرد؟ بعد تو نترسیدی که همون رفتارهارو با شما هم ممکنه انجام بده

اشتباه متوجه شدین خودمو میگم مظلوم بودم من زنه اولش هستم‌منظورم اینه اگه زن بعدیش بر خلاف من قوی و ز ...

پس عشق و دوست داشتن این وسط چی میشه ؟واقعا برام سواله ،بخاطر خانمش هر چی اون بخاد یا حال دلش خوب میشه اینم بخاطر اون قبول کنه