2777
2789
عنوان

کسی بوده دلش بخواد شوهرش بمیره به جای اینکه طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
مگه نمیگی شوهرت دوباره پیگیرت شده خوب ازش تعهد بگیر یه چیزی به نامت کن برگرد

به نام نمیکنه جون به عزراعیل نمیده اون 

خیلی شیاده دفعه قبل به یه بنده خدایی گفته بود خونه به نامشه برگرده در حالی که چند سال بود با وکالت زده بود به نام خودش اما به همه دروغ میگفت 

اون کاری نکنه بدهکارت کنه هیچوقت خودشو مدیون نمیکنه یه کلکای مالی زده بوده تو زندگی که من بعدها فهمیدم ممکن بود یه چیزی هم بهش بدهکار بشم 

این شرایطشچجوریه یعنی موقع طلاق نصف میشه اموال؟

والا تاجایی که نیدونم یه بندهست داخل عقدنامه که بعصیا بی خبرن ولی امضا شده که بعدازدواج هرچی بدست بیاد برلی طلاق وجدایی بایدنصف بشه شرایطش رونمیدونم بایدداخل گوگل سرچ کنید نفقه اجرت المثل هم هست ولی به پای مهریه نمیرسن بااین قیمتهای طلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیرم مگه مهریه نداشتی؟داخل عقدنامه شرط تصنیف اموال هم هست یعنی هرچی بدست اوردین نصف نیشه

نه بخشیدم در ازای حق طلاق به خواست خودش تصنیف وقتیه که مرد دادخواست بده اون منو انقدر کتک زد تو زندگی که باید خودت بری درخواست بدی 

البته منم مثل شما فکر میکردم با این اخلاق ورفتار بیشرمانه ووهیز که داره البته دست بزن هم داشت یعنی اینجوری بگم یه پک کامل بدی راداشته اما با کمال ناباوری رفت هزدواج کرد اما نه تو سطح من حتی از خانواده خودشم پایین تر الان هین موش از زنش میترسه وهر چی هم داره به نام زنده موندم یعنی خودش اینقدر تعقیر داده اصلا با هیچ منطقی جور نیست خیلی اذیتم کرد حلالش نمیکنم اما چطور شده با همسر دومش اون رفتارها نکرد موندم یعنی ممکنه آدما عوض بشن

البته منم مثل شما فکر میکردم با این اخلاق ورفتار بیشرمانه ووهیز که داره البته دست بزن هم داشت یعنی ا ...

نه مگه میشه اونقدر عوض شده باشه مگه ترس از طلاقه دوباره پیدا کرده باشه 

نه مگه میشه اونقدر عوض شده باشه مگه ترس از طلاقه دوباره پیدا کرده باشه

اخه حق وحقوقی هم به من نداد ۳ سال من کشوند دادگاه که خسته شدم بخشیدم اما با کمال ناباوری پرو بازی با وسایل من با طلاهای من رفت زن گرفت داره زندگی میکنه یه سنگ هم تو پاش نرفته که بگم آه من گرفته 

نه بخشیدم در ازای حق طلاق به خواست خودش تصنیف وقتیه که مرد دادخواست بده اون منو انقدر کتک زد تو زندگ ...

خدا خیرت بده همون کتک ها روشکایت میکردی میرفتی پزشکی قانونی ضمیمه پرونده میکردی شکایت میکردی جونت درخطره حق طلاق میدادن بدون اینکه مهریه ببخشی مگه میشه؟

اخه حق وحقوقی هم به من نداد ۳ سال من کشوند دادگاه که خسته شدم بخشیدم اما با کمال ناباوری پرو بازی با ...

منم دیدم کسی که ۱۴سکه رو زمانی که مفت بود و داشت نداد و زن گرفت اون زنم رها کرد خودش مجبور شه غیابی جدا شه 

الانم پوتا بچه داره ما همیشه میگیم خدا به بچه هاش رحم کنه بدجور اون بیچاره رو رها کرد مخصوصا کسیو نداشت 

فقط تنها چیزی که میدونم پول یه شاسی بلند رو فامیل همین زن جدیده ازش کشیدن بالا 

ببین خدا به اشتباه کار فرصت زیاد میده به نظر من هنوزم خدا داره بهش فرصت میدا 

خدا خیرت بده همون کتک ها روشکایت میکردی میرفتی پزشکی قانونی ضمیمه پرونده میکردی شکایت میکردی جونت در ...

عزمزمه رفتم پزشکی قانونی دیه هم بریدن واسش اما اینقدر سرتق بود میگفت باشه دیه تو میدم دادگاه هم چندروز انداخت زندان بعد آوردنش بیرون دادگاه ما به زن زیاد بها نمیده یا میگه برو بساز یا میگه راطصیش کن طلاقت بده خدا هیچ بنی بشری تو این راه‌ها نندازه

خدا خیرت بده همون کتک ها روشکایت میکردی میرفتی پزشکی قانونی ضمیمه پرونده میکردی شکایت میکردی جونت در ...

جاش نمیموند زیاد یه بار رفتم پزشک قانونی خانوم نسعول معاینه انقدر مسخرم کرد که یعنی برا چی اومدی این جای کمو 

اون بیشتر جوری میزد جاش نمونه مثلا پرتم میکرد یا بدترین ضربه های رو به سرم میزد جوری که جون تو تنم نمونه یا دهنمو محکم فشار میداد انگار دندونام بخواد خورد شه یا خودشو مینداخت با فشار روم اینا هیچ کدوم جا نداره بمونه رو بدن