2777
2789
عنوان

کسی بوده دلش بخواد شوهرش بمیره به جای اینکه طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
یعنی اگه عشق مهمونی ان دوتاشون باشن اهل رفت و امد باید مثل هم باشن یا اگه نه رفیق باز نیستن مثل هم ب ...

اهان متوجه شدم اختلافشون سر اختلاف سلیقه بوده 

آره خوب بهتره تو این چیزا طرفین خودشون رو منطبق کنن اما اگه نشد احتمالا با فرد دیگری مه تفاهم دارن خوشبخت میشن 

ولی مال من سر اختلاف سلیقه نبود مشکل شخصیتیه طرفم بود 

خودش گفت گفت که زنش اذیت میکرد؟ بعد تو نترسیدی که همون رفتارهارو با شما هم ممکنه انجام بده

نه میشناختمشون یه جورایی...نه چه اذیتی خب منم مثل خودش بودم ده برابر بیشتر از اون عاشق مهمون دورهمی راحت بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه متوجه شدین خودمو میگم مظلوم بودم من زنه اولش هستم‌منظورم اینه اگه زن بعدیش بر خلاف من قوی و ز ...

بله منم با این موافقم من خودم خیلی به ابرو واین جور مسائل اهمیت میدم که کسی صدام نشنوه اما زن دومش شنیدم خیلی قلدر هست ونمیدونم به اون طور بگه اما من موندم اون سبک بازی ورفیق بازی واعتیادش چی یعنی بعضی زنا میتونن یه رفتار واخلاق رو نادیده بگیرن؟

پس عشق و دوست داشتن این وسط چی میشه ؟واقعا برام سواله ،بخاطر خانمش هر چی اون بخاد یا حال دلش خوب میش ...

شخصیتی که مشکل خودشیفتگی داره نمیتونه 

عشق و همه چیز باید در زندگی فدای اون بشه و باز هم هیچوقت راضی نمیشه 

من هویت خودمو تو این سال ها از دست دادم شبیه زن هایی شدم که همیشه ازشون متنفر بودم که اونجور باشم اون راضی باشه ولی واقعا راضی نمیشد هرکاری میکردم راضی نبود 

بله منم با این موافقم من خودم خیلی به ابرو واین جور مسائل اهمیت میدم که کسی صدام نشنوه اما زن دومش ش ...

اره عزیزم آدما اصلا شبیه هم نیستن بعضیا فقط اسم شوهر میخوان روشون باشه بعضیا فقط پول شوهر 

شاید طرف یه وقت به خاطر منافع خودش خیانت هم کنه به روش نیاره 

بله منم با این موافقم من خودم خیلی به ابرو واین جور مسائل اهمیت میدم که کسی صدام نشنوه اما زن دومش ش ...

خوب دیگه وقتی شما ابرو داری و اون قلدر نکته قضیه مشخص میشه 

بعضی شخصیت ها مقابل قدرت همیشه سر تعظیم فرود میارن در مقابل برای انسانیت ارزش گذاری و محبت ارزشی قاعل نیستن شوهر منم بی نهایت به قدرت بالا دست خودش احترام میذاشت

سلام

من 20روز پیش وکیل گرفتم و درخواست طلاقمو داد ولی هیچ پیامکی برام نیومده و تو سامانه ثنا هم چیزی نیست

به وکیلم میگم میگه من کارمو انجام دادم باید منتظرباشی.

میخواستم بدونم چقدر طول کشید تا اولین پیامک شما بیاد

آخه تاپیکتو دیدم گفتم از شما تجربه بگیرم