2777
2789
عنوان

این بتا همون بتاست ایا؟

533 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی میدونه هورمو ن بتایی که تو ازمایش غربال مرحله ی دوم انداره گیری میشه همون هورمون بتایی هست که تو ازمایش بارداری  اندازش مشخص میشه؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یعنی هیچکس چیزی در این مورد نمیدونه؟  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همونه

عزیزم یعنی واحد اندازه گیریشون یکیه؟

اخه مال من تو هفته ۱۶ زده بتا رو زده ۳۰

یعنی این هورمون تو این هفته اینقد میزانش پایین میاد؟

من هیچکسم با این همه چشم 😂😂😂

خخخخخخخخ

عزیزم یعنی واحد اندازه گیریشون یکیه؟ اخه مال من تو هفته ۱۶ زده بتا رو زده ۳۰ یعنی این هورمون تو ای ...

سی هزار ؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
فکر میکنم همون باشه یه جا خوندم جنین سندرم دان بتا پایین یا بالا تر از حد نرماله ( یادم نسیت کدوم )

نه عزیزم ازمایشم مشکلی نداشت فقط میخواستم بدونم یعنی این هورمون تو این هفته ها باید اینقد پایین بیادیا واحد اندازه گیریش فرق میکنه؟

سلام ب همه من۱هفته مونده ب پری آزمایش بتا دادم۸۷بود.میگن حامله نیستی.بالای ۱۰۰درسته. ایادرسته؟؟؟؟

بستگی به رنج  ازمایشگاه دارهمعمولا همه جا بالای ۵۰ یعنی جواب مثبته.