2777
2789
عنوان

این بتا همون بتاست ایا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 27 پست
خلاصه خیلی ناراحت شدم

مطمئنی گفتن منفیه؟

معمولا بین ۱۰ تا ۵۰ مشکوکه ولی ۵۰ به بالا حتما مثبته اگه تیتر بتا داده باشی.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم.تازه ۱هفته مونده موند ب پری ۸۷بود

والا نمیدونم برای ۱ هفته به پری زیادم بوده به نظرم 

به دکترت نشون دادی؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
ن دیگه.فردا میخوام ی ازمایشگاه دیگه برم

ایشاللا که مثبته عزیزم

بی بی  هم زدی؟

بچه ها کسی تو هفته های بالای ۱۰  تست حاملگی داده؟

اره۳تامثبت

ایشالا فردا با خبرای خوب میای

خانوما بتا تا هفته۸بالا میمونه بعدش کم کم افت میکنه میاد پایینیه سرچ بزنید متوجه میشید.بتا هم از ۵تا ...

بله عزیزم درست میگین