2777
2789
عنوان

شوهرتون رو چه چیزایی حساس هستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26732 بازدید | 217 پست
برا من حلقه نميندازه ميگه سركار دستام كثيف ميشه انگار بنا ك دستاش كثيف بشه 

واسه من اولا نمینداخت اما انقد قهر کردم گفتم تو منو نمیخوای میخوای همه فک کنن مجردی اصلا برو عشق بقیه شو از بس تو مخ بودم😂😂😂 دیگه همیشه تو دستشه 

بچه ها اینو میگم حمله نکنیداااا بهم

ولی دلم‌ خیلی سوخت واسه زنا...

چی میشد هر کس اونجور که میخاست باشه😔همتون مطیع همسر!

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه چیزی میگم دعوا نکنید 😔

به نظرم آقایون هر چقدر به خانم سخت بگیرن که بدتر میشه و خانم از لجش هم شده دوست داره برعکس باشه 

درک نمیکنم این آقایون رو به نظرم به بچه هم نمیشه سخت گرفت چه برسه یه خانم که خودش عاقل هست 😕

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
خوبم گلم.آره دخمل خوبه😁

واایییی آره دختر عشقه 😍😍 منم دختر دوست دارم پسرا موقع بلوغشون خیلی زشت میشن وای صداشون که دیگه نگو 😂😂

انشالله صحیح و سالم دنیا میاد فسقل خانم 

My way or 👉🏼 Highway 
خععع. منم نه دیدم نه شنیدم والا مگه خانونا عروسکن که حتی اجازه بگیرن چه کفشی رو بخرن!!!!!!!

من دوتا کفش پاشنه بلند دارم چند بار میخاستم باهاشون بخورم زمین از اون ب بعد برام نمیخره

همسرم از ته قلبم دوستت دارم 
واسه من اولا نمینداخت اما انقد قهر کردم گفتم تو منو نمیخوای میخوای همه فک کنن مجردی اصلا برو عشق بقی ...

من ديدمنميندازه منمم نميندازم والا الان اون بايد بترسه ك منو از راهدر نيارن نه من

live,LOVE,nurse  
از بس دیوثه...بعضی وقتا از این زورگوییاش خسته میشم.وقتی اینجوری میگه منم یک عالمه براش تٵیین نکلیف م ...

تو تقصیر نداری درکت میکنم ولی از دست شوهرت لجم میگیره یعنی کلا زنای ایرانی خیلی طفلکین خدا به من رحم کرد دختر دار نشدم وگرنه یه دختری تربیت میکردم پسرا از یه کیلومتریش در برن 😂😂😂

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
واایییی آره دختر عشقه 😍😍 منم دختر دوست دارم پسرا موقع بلوغشون خیلی زشت میشن وای صداشون که دیگه نگو ...

ممنونم عشقم😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

واسه من اولا نمینداخت اما انقد قهر کردم گفتم تو منو نمیخوای میخوای همه فک کنن مجردی اصلا برو عشق بقی ...

😁😁

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️