2777
2789
عنوان

شوهرتون رو چه چیزایی حساس هستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26732 بازدید | 217 پست
دوساله ازدواج کردیم اما از وقتی کمر همت بستم زندگیمو درست کن شیش ماهی میگذره خیلی بهتر شده

خوشحال ميشم تجربيالتوو بيشتر در اختيارم بزاري اي بانوي جهادگر

live,LOVE,nurse  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال ميشم تجربيالتوو بيشتر در اختيارم بزاري اي بانوي جهادگر

من اول از خودم شروع کردم ی مدت ارتباطم با همه کم شد حتی مامانم خواستم فقط زوم زندگی باشم نه حاشیه ها ....شروع کردم خودمو درست کردن رفتارهای بدون اصلاح کردم مهربونتر شدم هرکاری ک ی مرد خوشش میاد تا ب شوهرم ثابت شه چقد میخوامش بعد کم کم از اون ی چیزایی خواستم اونم وقتی میدید من چقد رفتارام خوبه کم کم گوش کرد تا جایی ک الان اگه یکی از اونکارارو نکنه میدونه من بد جور عصبی میشم😆😆 واسه هرچیزی بهتره از خودمون شروع کنیم

چه سخت...خودتون مشکلی ندارین؟ قبل ازدواج هم این مدلی بودین؟

نه گلم،با بیشتریاش خودم موافقمو مشکلی ندارم

سعی میکنم میانه رو باشم

موهام یکم بیرونه

مانتو بالا زانو هم نمیپوشم 

کفشامم اکثرا چرمه با پاشنه های پنج سانت

خودمم دوست ندارم گردنو سینم بیرون باشه

تنها چیزی که یکم بینمون بحث میندازه آرایشه،گاهی اوقات شوهرم میگه زیاده،در حالی که من خودم از آرایش زیادو رنگای جیغ بدم میاد... نمیدونم چرا اون روز به چشمش میاد...اما من اهمیتی نمیدم...چون ثابت کرده تو این موارد ظرفیت نداره،رو بش بدم سواره

دقیقا داداش مجردمو تفسیر کردی نسبت به خواهرم همش به این طفلی همچین گیرایی میده.اونم گریه میکنه خستم ...

عخی...خواهرمنم همین مشکلارو با بابام داره...همیشه هم از جلو چشم بابام فرار میکنه😂😂😂

رو حجاب و آرایش اصلا حساس نیست خوشش نمیاد از حجاب کلا ولی نمیزاره تنها بیرون برم از دوستام متنفره و ...

شوهر منم تقریبا اینجوریه رو تیپ و ارایش و بیرون رفتنم حساس نیس ولی توی ارتباط با مردای دیگه خیییلی حساسه

حساسیت شوهر شما بهتر شد؟