2777
2789
عنوان

شوهرتون رو چه چیزایی حساس هستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26732 بازدید | 217 پست
احترام جدا..خیلیا فقط مطیعن...منتظر دستور شنیدن و چشم گفتن ببینید خودتون میگین انتخاب کردم مثلن چاد ...

اره واقعا. منم نمیتونم تحمل کنم یکی زورم کنه تازه بدترم میکنم

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
ب دمپایی دستشویی که خیس نباشه من همیشه پاهمو بعد دستشویی اب می کشم  ب اسکاچ تمیز باشه ب اینکه د ...

اينكه خوبه برا من لباسو ميندازه رو زمين جراباش ي طرف كفشاش هميشه نامرتب و ناخوناش و اه اه 

بد مادر شوهر توقع دا ره كفشا اين اينم من تميز كنم 

live,LOVE,nurse  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم تنها گیری که اوایل ازدواج بهم میاد این بود که توو مهمونیا روسریتو باز میزاری سینت قشنگ معلومه منم اونوقتا عادت داشتم اصلا روسریو جمع نمیکردم کلا باز میزاشتم اما الان به خاطر حرفش نمیزارم اصلا سینم و گردنم معلوم باشه کلا روسریمو بهتر میپوشم.

همیشه کاری کن تو طلبکار باشی مخصوصا تو دعوا ب نفع خودت برگردون جوری ک مظلوم قصه تو باشی😂😂 بعد سر ه ...

والا تا الانم همين بوده بدتر شده تازه اعتراضمميكنم ميگه غرغر ميكني

بچه ها ي چيزي بگم بين خودمون موهاي زائشم من ميزنم وگرنه خودش هيچ مشكلي نداره اونم ماهي دو ماهي يبار گيرش بيارم تو حموم

live,LOVE,nurse  
رژ پررنگ نزن💄 ساپورت نپوش😔 شلوار رنگی نپوش فقط مشکی وسرمه ای👖 موهاتو جزمشکی وقهوه ای رنگ دیگه ...

جالب اينه خوشش نمياد لاك بزنم يا رنگ  كنم اون وقت همين بيشورا ي زن اينجوري تو خيابون ببينن زل ميزنن بهش هي نگاه نگاخش  ميكنن

live,LOVE,nurse  
خدایی من متوجه نمیشم وقتی تو سالن همه خانمن ایراد داره مگه رقصیدن اقا یه روز شوهراتونو بیارین نی نی ...

میگه دوربین هست بعدا فیلمو معلوم نیست کیا 

من دوسش دارم خیلی و به خاطر آقایی  خودش حاضرم ازش حرف شنوی داشته باشم چون واقعا از هر لحاظ برام کم نمیذاره