بچه ها من دانشگاه قبول شدم ولی دوست داشتم پشت بمونم خانواده اصلا بهم فرصت ندادن و مخالفت شدید کردن و الان چند کتاب باید بخونم برای فردا نمیدونم چرا گریم میاد و اصلا درس خوندنو دیگه دوست ندارم خیلی حالم بد شد حتی دوست ندارم دیک پشت میز مطالعم برم یاد خاطرات و اون حس و حال میوفتم
منم تجربی بودم ولی وقتی دیدم اینده ای ندارم تو این رشته کنکور دادم حقوق خوندم الانم دادیارم و به شدت راضی عزیزدلم هیچ چیزی بدون حکمت نیست شاید مسیر تو این بوده شاید پزشکی وسط راه کم میوردی نمیدونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم الان درس نخوندن کمکی بهت نمیکنه در حال حاضر چیزی که به نفعته اینه درستو بخونی در اینده راه های زیادی پیش روته میتونی بعدا دوباره کنکور بدی اصلا شاید به رشتت علاقه مند شدی شاید اتفاقای هزاران برابر بهتر برات افتاد پس فعلا روی زمان حالت تمرکز کن و کاری که الان بهترینه اینه درست و بخونی